Skip to main content

ARKITEKTTEGNET LEGEPLADS TIL DIN INSTITUTION


Mennesker drages af ting, som ikke er set før

Hos Maxplay tilbyder vi vores kunder en arkitekttegnet legeplads, som ingen andre har. Du har måske et tema, en fortælling eller noget helt tredje, som du gerne vil have lavet i forbindelse med din legeplads. Det kan vi klare for dig. Vores kontor ligger i Køge, men vi kan hjælpe dig uanset hvor i Danmark du befinder dig.

Hos Maxplay er vores vigtigste opgave at realisere drømme og gøre plads til, at legen kan udfolde sig. Vi har vores interne tegnestue og sammen med en konsulent kan du slippe dine tanker fri. Rammerne skal selvfølgelig passe med det økonomiske råderum som du kommer med, men vi er her for at lytte og hjælpe dig videre med projektet.

Derudover kan krav til miljøvenlige løsninger også blive en realitet alt med afsæt i, at vi skal skabe en løsning som passer til din drøm og dem som skal bruge udemiljøet. Vi oplever, at en arkitekttegnet legeplads får lidt ekstra omtale i lokalområdet.

Mere end bare en legeplads

En arkitekttegnet legeplads med et særligt tema giver tit anledning til at blive det helt ultimative samlingspunkt for familier. Sågar kan en legeplads også blive en attraktion, hvor både turister og familier valfarter til. Det har vi erfaret med vores projekter i bl.a. Juelsminde og Fredensborg slot.

Kommer du fra en tegnestue, kommune eller er entreprenør, så står vi også klar til at være din professionelle sparringspartner.

Overvejelser ved en arkitekttegnet legeplads

 • Hvem skal bruge legepladsen?

 • Et tema – hvad skal legepladsen fortælle?
 • Hvad er budgettet?

Ønsker du at høre mere om dine muligheder hos Maxplay, er du velkommen til at kontakte os. Du kan enten ringe på 70 20 93 93 eller skrive til os på info@maxplay.dk. Du kan også benytte dig af vores kontaktformular. Vi ser frem til at skabe et unikt resultat.

Kunne du tænke dig en arkitekttegnet legeplads?

Fortæl os dine drømme og lad os hjælpe dig godt på vej.

  Segment

  Haster det, så kontakt os på

  +45 70 20 93 93

  KONTOR DANMARK

  Falkevej 5
  4600 Køge

  T: +45 70 20 93 93
  M: info@maxplay.dk

  PRODUKTION DANMARK

  Hanningvej 65, Isenvad
  7430 Ikast

  T: +45 86 86 10 55

  KONTOR NORGE

  Sundbyveien 90,
  1407 Vinterbro

  T: +47 45 88 66 11
  M: info@maxplay.no

  Maxplay ApS   |   CVR. NR: 38141783   |   Persondatapolitik