Skip to main content

BOLDBURE – INSPIRERENDE OG MULTIFUNKTIONELLE


Støjdæmpende boldbure der gør dig klar til kamp

Boldbure fra Maxplay kan fås i forskellige størrelser og kombinationer. De kan være helt afskærmet, så bolden bliver inden for rammerne. Man kan også vælge at have langsiderne lave. Underlaget kan også vælges efter behov – her kan gummiunderlag, sandgrus, asfalt eller kunstgræs være gode muligheder.

Boldbure kan byde på mange aktiviteter til både børn, unge og voksne, der kan integreres i forskellige sportsgrene, såsom fodbold og basket. I skoler, boligforeninger og offentlige rum er boldburet ekstrem populært, da boldspillet foregår kontrolleret og inden for rammerne. Der kommer ikke pludselig en bold gennem et vindue eller i hovedet på en, som ikke er med i legen.

Vi har base i Køge, men vi leverer i hele Danmark.

Specialmål, sikkerhed og god service

Boldburene kan fås efter specialmål, så du kan altid regne med at finde en løsning til dit areal hos Maxplay – stort som småt.

Derudover er de støjdæmpende, da der er indbygget en gummimembran, som reducerer støjen helt ned til 65 decibel. Det er rart, så man ikke larmer for meget, hvis der er andre mennesker i nærheden.

Desuden er vores boldbure Tüv-godkendt. En Tüv-godkendelse er et kvalitetsstempel i hele verden, og det betyder, at vi kan levere markedets bedste løsninger i forhold til kvalitet, støjreduktion og holdbarhed. Samtidig er de vedligeholdelsesfrie og har et transparent design, så de naturligt falder ind i omgivelserne.

Du skal tage stilling til disse ting, når du skal have dit helt eget boldbur:

 • Hvor mange m2 har du til boldburet?

 • Hvilket type underlag skal dit boldbur have?
 • Hvad er budgettet?
Har du nogle spørgsmål? Tøv ikke med at kontakte os. Vi står altid klar til at vejlede dig, så du er sikker på, at du tager den rigtige beslutning. Du kan kontakte os allerede i dag. Vi ser frem til at hjælpe dig.
Vil du have dit helt egen boldbur?

Fortæl os dine drømme og lad os hjælpe dig godt på vej.

  Segment

  Haster det, så kontakt os på

  +45 70 20 93 93

  KONTOR DANMARK

  Falkevej 5
  4600 Køge

  T: +45 70 20 93 93
  M: info@maxplay.dk

  PRODUKTION DANMARK

  Hanningvej 65, Isenvad
  7430 Ikast

  T: +45 86 86 10 55

  KONTOR NORGE

  Sundbyveien 90,
  1407 Vinterbro

  T: +47 45 88 66 11
  M: info@maxplay.no

  Maxplay ApS   |   CVR. NR: 38141783   |   Persondatapolitik