Boldbure fra Maxplay – Inspirerende og multifunktionelle

Støjdæmpende boldbure der gør dig klar til kamp

Boldbure fra Maxplay kan fås i forskellige størrelser og kombinationer. Boldburet kan være helt afskærmet, så bolden bliver inden for rammerne. Man kan også vælge at have langsiderne lave. Underlaget kan også vælges efter behov; her kan gummiunderlag, sandgrus, asfalt eller kunstgræs være gode muligheder for boldburet.

Boldburet kan byde på mange aktiviteter til børn, unge og voksne, der kan integreres i forskellige sportsgrene, såsom fodbold og basket. I skoler, boligforeninger og offentlige rum er boldburet ekstrem populært, da boldspillet foregår kontrolleret og inden for rammerne.

Boldburene kan fås efter specialmål, så du kan altid regne med at finde en løsning til dit areal hos Maxplay, stort som småt.

Vores boldbure er støjdæmpende, da der er indbygget en gummimembran, som reducerer støjen helt ned til 65 decibel. Desuden er vores boldbure Tüv-godkendt. En Tüv-godkendelse er et kvalitetsstempel i hele verden og det betyder, at vi kan levere markedets bedste løsninger i forhold til kvalitet, støjreduktion og holdbarhed.

Boldburene er vedligeholdelsesfrie og har et transparent design, så det naturligt falder ind i omgivelserne.

Tag stilling til disse ting når du skal have dit helt eget boldbur

  • Hvor mange m2 har du til boldburet?

  • Hvilket type underlag skal dit boldbur have?

  • Hvad er budgettet?

Vil du have dit helt egen boldbur? 

Fortæl os dine drømme og lad os hjælpe dig godt på vej.

    Segment