Skip to main content

Boligforening Nyernberggården


Nyernberggården boligforening skulle igennem en totalrenovering af deres gårde, med en masse grønne områder med træer og buske, og de ønskede et legeområde til børn. De valgte Maxplay som leverandør af legepladsen, idet vores forslag gav dem mest legeværdi for pengene og vi imødekom alle deres ønsker til en legeplads.

Legepladsen er opdelt i to zoner. Zone 1 er en småbørnslegezone, som består af en flot sandkasse med legehus, et vippedyr, en vippe, en rutsjebane på en gummibakke og en bænk som både børn og voksne kan hvile sig på.

Zone 2 er henvendt til større børn med et gyngestativ med to gynger til større børn og et stort Legetårn. De ønskede at have noget udfordrende til lidt større børn, hvor de kunne klatre og komme lidt op i højden. Derfor blev valget Fell of Ara fra Lappset – dette tårn har tre etager, hvor der kan kravles, løbe og klatres på.

Alle legeredskaberne er fra vores Lappset Floraserie, som har et brunt naturlook look med bølgede kanter, som giver et flot design. Dertil er serien vedligeholdelsesfri og langtidsholdbar.

Projektdetaljer

KUNDE – Boligforening Nyernberggården
PROJEKTTYPE – Legeplads fra Lappset Flora
PROJEKTANSVARLIG – Tobias Rose Jørgensen

Få besøg af en konsulent

Udfyld nedenstående, så vender vi tilbage til dig inden for 24 timer.

  Segment


  Haster det, så kontakt os på

  +45 70 20 93 93

  KONTOR DANMARK

  Falkevej 5
  4600 Køge

  T: +45 70 20 93 93
  M: info@maxplay.dk

  PRODUKTION DANMARK

  Hanningvej 65, Isenvad
  7430 Ikast

  T: +45 86 86 10 55

  KONTOR NORGE

  Sundbyveien 90,
  1407 Vinterbro

  T: +47 45 88 66 11
  M: info@maxplay.no

  Maxplay ApS   |   CVR. NR: 38141783   |   Persondatapolitik