Skip to main content

DIGITALE LEGEPLADSER TIL NUTIDENS UDEMILJØER MED MAXPLAY OG YALP


Mål legen med digitale legepladser

I takt med at verden bliver mere og mere digital, gør legepladser det samme. Nu kan du tracke og måle legen og se hvor meget ”legetid” der bliver brugt på legepladsen.

Børn og unge er i dag storforbrugere af smartphones, tablets og computere. Og man kan som forælder godt blive bekymret for, om børnene får nok frisk luft og får bevæget sig.

Børns kreativitet og fantasi styrkes gennem leg og med en interaktiv legeplads, stimuleres børnene af de digitale elementer, samtidig med at de får rørt sig og får frisk luft.

Maxplay samarbejder med Hollandske YALP, der er eksperter i at designe teknologiske elementer til legeområder. Med de digitale legepladser fra YALP får børnene forskellige muligheder for at blive aktiveret og så kan de tilpasses forskellige aldersgrupper.

Der kommer nye interaktive spil hele tiden, så det bliver aldrig kedeligt at lege med produkterne fra YALP. Og så får børnene styrket deres motoriske udvikling, deres sociale kompetencer og får stimuleret hjernen – det er da en ægte win-win situation!

Vi har fem forskellige digitale legeløsninger:

1. MEMO ACTIVITY ZONE

Memo Activity Zone handler om at have det sjovt, mens man lærer og stimulerer hjernen. Her kan man vælge imellem spil som fokuserer på bevægelse og leg, eller som mere fokus på matematik og hukommelsestræning.

2. TORO COURT ER EN INTERAKTIV MULTIBANE

Toro Court er en interaktiv multibane, hvor man kan spille forskellige typer boldspil som f.eks. fodbold og hockey. Toros fokus er på en stor variation af sport og spil på en stor overflade. Banen har fire interaktive mål, som er programmeret til forskellige spil og så er Toro fremstillet til, at modstå vind og vejr. (underlaget kan bestilles separat).

3. SONA PLAY ARCH
Sona Play Arch er en musikbøje, som inviterer til dans og bevægelse. Musikken styres af de forskellige bevægelser der udføres under bøjen og så har Sona et indbygget kamera, som registrerer og måler alle bevægelser. Dette gør det muligt, at lave forskellige spil som f.eks. en ”dance battle”.
4. FONO DJ BOOTH
Fono DJ Booth gør det muligt at spille sin musik for et stort publikum. Fono er en udendørs DJ-pult, hvor mobiltelefonen er kilden til musikken. Fono har alle de funktioner, som man kender fra den klassiske DJ-pult og kan være et socialt mødested i skolegården eller i parken.
5. SUTU FOOTBALL WALL
Sutu Football Wall er interaktiv mur med berøringsfølsomme paneler til forskellige sportsgrene. Sutu reagerer på både lys og lyd og så er der indbygget en radar, der måler hastigheden på skud. Muren kan derfor bruges som en interaktiv boldvæg til f.eks. fodboldtræning, men også som ren underholdning til forskellige boldspil. Panelerne på Sutu reagerer på alle typer bolde og berøring med hænderne.

Tag stilling til disse ting når du skal have en digital legeplads

 • Hvem skal bruge legepladsen? eksempel: personer med nedsat funktionsevne
 • Hvilken type digital leg ønsker du?
 • Hvad er budgettet?
Vil du have din helt egen digitale legeplads?

Fortæl os dine drømme og lad os hjælpe dig godt på vej.

  Segment

  Haster det, så kontakt os på

  +45 70 20 93 93

  KONTOR DANMARK

  Falkevej 5
  4600 Køge

  T: +45 70 20 93 93
  M: info@maxplay.dk

  PRODUKTION DANMARK

  Hanningvej 65, Isenvad
  7430 Ikast

  T: +45 86 86 10 55

  KONTOR NORGE

  Sundbyveien 90,
  1407 Vinterbro

  T: +47 45 88 66 11
  M: info@maxplay.no

  Maxplay ApS   |   CVR. NR: 38141783   |   Persondatapolitik