Skip to main content

FSC®: NATURLEGEPLADSER MED GOD SAMVITTIGHED


HVAD ER FSC®?

”FSC® er en international non-profit mærkningsordning til træ og papir. Du finder FSC®-mærket på produkter af træ og papir, som du kan købe med god samvittighed.

Det kan du, fordi der i en FSC®-skov ikke bliver fældet mere træ, end skoven kan nå at reproducere. Samtidig er ordningen en sikkerhed for, at dyr og planteliv bliver beskyttet, og at de mennesker, der arbejder i skoven, er uddannede og får ordentligt sikkerhedsudstyr og løn.”

Kilde: www.FSC.dk

Derfor skal du vælge en FSC®-mærket legeplads

  • Træet i en FSC®-legeplads kommer fra ansvarligt skovdrift

  • Vores robina træ er FSC® og har en lang levetid, hvilket betyder mindre udskiftning i længden
  • Som kunde får du altid valget om du vil vælge FSC® eller ej, vi ved hvad vi vil vælge
  • Vi finder den rette løsning ud fra lige netop dine behov.

Vores ansvar

Hos Maxplay har vi vores egen produktion af naturlegepladser i Ikast. Vi har derfor fuld kontrol over hvordan vi producerer. Da vi bruger naturressourcer i vores naturlegepladser, har vi også et ansvar som følger. Derfor blev en ordningen en automatisk del af vores virksomhedsstrategi.

Vi har aktivt kigget på hvordan vi aktivt kan træffe de rigtige valg, og vælge træsorter som er lovlige og som bliver fældet fra skovområder, der bliver drevet ansvarligt med alle de rette forhold for naturen, biodiversiteten og menneskene.

Maxplay er i verdenen for at lave udemiljøer med høj legeværdi for vores børn, unge og voksne. For at dette kan ske de næste mange generationer, så skal vi tage os af den jord vi bruger og dyrker. Dette er blot et lille tiltag for vores virksomhedsstørrelse, men selvom man er lille i størrelse, kan man gøre meget for fremtiden.

KONTOR DANMARK

Falkevej 5
4600 Køge

T: +45 70 20 93 93
M: info@maxplay.dk

PRODUKTION DANMARK

Hanningvej 65, Isenvad
7430 Ikast

T: +45 86 86 10 55

KONTOR NORGE

Sundbyveien 90,
1407 Vinterbro

T: +47 45 88 66 11
M: info@maxplay.no

Maxplay ApS   |   CVR. NR: 38141783   |   Persondatapolitik