Skip to main content

GUMMIUNDERLAG I GENBRUGSGUMMI


Underlag der giver fantasien frit spil

Vælger du en gummibelægning som underlag til din legeplads, giver det dig nogle kreative muligheder. Det kan være i forbindelse med farvekombinationer, bakker og gummikugler, som faktisk kan udgøre selve legepladsen. Maxplay holder til i Køge, men vi leverer gummiunderlag til hele Danmark.

Vores gummiunderlag i genbrugsgummi overholder alle krav for sikkerhed og faldhøjder. Derudover kan det gøre en lege- eller sportsplads farverig og spændende at kigge på.

Maxplays underlag i gummifliser af genbrugsgummi til blandt andet legepladser kræver ikke vedligeholdelse og giver en længere levetid i forhold til sand og faldgrus – så i længden kan det bedre betale sig med en gummiløsning. Vores gummiunderlag er endda brandtestet og godkendt til tagløsninger.

Gummiunderlag som faldunderlag

Gummiunderlaget er et fantastisk faldunderlag, og er en god løsning i forhold til at integrere leg og læring i selve underlaget. Med vores underlag i gummi, kan man f.eks. lave hinkeruder, talrækker og andre lærerige elementer for børnene. Derudover kan man skabe identitet med egne billeder på gummiunderlaget, så man også kan bruge det som reklame for sin by, sin skole eller noget tredje.

Underlaget skaber former og sansefunktioner samtidig med, at det er sikkert og funktionelt for dem der leger på det. Underlaget kan som tidligere nævnt, udgøre hele legen i sig selv og det er kun fantasien der sætter grænser for motiver, former og farver. Kørestolsbrugere kan også nemt deltage på en legeplads med gummiunderlag fra Maxplay.

Er du interesseret i priser på gummiunderlag? Kontakt os her,så vender vores konsulenter tilbage med et tilbud.

Tag stilling til disse ting når du skal vælge dit gummiunderlag

 • Hvem skal bruge legepladsen?

 • Et tema – hvad skal legepladsen fortælle?
 • Hvad er budgettet?
Ønsker du at høre mere om vores løsninger, er du velkommen til at kontakte os på enten telefon eller mail. Du kan også benytte dig af vores kontaktformular. Vi glæder os til at skabe et miljøvenligt og sikkert resultat.
Kunne du tænke dig en legeplads med gummiunderlag?

Fortæl os dine drømme og lad os hjælpe dig godt på vej.

  Segment

  Haster det, så kontakt os på

  +45 70 20 93 93

  KONTOR DANMARK

  Falkevej 5
  4600 Køge

  T: +45 70 20 93 93
  M: info@maxplay.dk

  PRODUKTION DANMARK

  Hanningvej 65, Isenvad
  7430 Ikast

  T: +45 86 86 10 55

  KONTOR NORGE

  Sundbyveien 90,
  1407 Vinterbro

  T: +47 45 88 66 11
  M: info@maxplay.no

  Maxplay ApS   |   CVR. NR: 38141783   |   Persondatapolitik