KREATIVT FALDUNDERLAG I GENBRUGSGUMMI

Gummiunderlag giver fantasien frit spil

Vælger du et gummiunderlag til din legeplads, giver det dig nogle kreative muligheder. Det kan være i forbindelse med farvekombinationer, bakker og gummikugler, som faktisk kan udgøre selve legepladsen.

Faldunderlag i genbrugsgummi fra Maxplay, overholder alle krav for sikkerhed og faldhøjder. Og så kan det gøre en lege- eller sportsplads farverig og spændende at kigge på.

Maxplay’s faldunderlag i genbrugsgummi kræver ikke vedligeholdelse og giver en længere levetid i forhold til sand og faldgrus – så i længden kan det bedre betale sig med en gummiløsning. Vores gummiunderlag er endda brandstestet og godkendt til tagløsninger.

Hos Maxplay går vi op i at lave projekter, der er så bæredygtige som muligt, derfor er vores gummiunderlag lavet af gamle bildæk og er en cirkulær og miljøvenlig løsning til udemiljøet. Dertil hjælper underlaget på afledning og dræning af vand, og kørestole kan nemt deltage på en legeplads med gummiunderlag fra Maxplay.

Gummiunderlaget er ikke kun en god miljøvenlig løsning, men også en løsning til at integrere leg og læring i selve underlaget. Med vores faldunderlag i gummi, kan man lave f.eks. hinkeruder, talrækker og andre lærerige elementer for børnene. Derudover kan man skabe identitet med egne billeder på gummiunderlaget, så man også kan bruge det som reklame for sin by, sin skole eller noget tredje.

Gummiunderlaget skaber former og sansefunktioner samtidig med, at det er sikkert og funktionelt for dem der leger på det. Underlaget kan som tidligere nævnt, udgøre hele legen i sig selv og det er kun fantasien der sætter grænser for motiver, former og farver.

Tag stilling til disse ting når du skal vælge dit gummiunderlag

  • Hvor stort et areal skal have underlag?

  • Et tema – hvad skal legepladsen fortælle?

  • Hvad er budgettet?

Kunne du tænke dig en legeplads med gummiunderlag? 

Fortæl os dine drømme og lad os hjælpe dig godt på vej.

    Segment