FALDUNDERLAG I GENBRUGSGUMMI

Gummiunderlag giver fantasien frit spil

Vælger du et gummiunderlag til din legeplads, giver det dig nogle kreative muligheder. Det kan være i forbindelse med farvekombinationer, bakker og gummikugler, som faktisk kan udgøre selve legepladsen. Maxplay holder til i Køge, men vi leverer til hele Danmark.

Vores faldunderlag i genbrugsgummi overholder alle krav for sikkerhed og faldhøjder. Derudover kan det gøre en lege- eller sportsplads farverig og spændende at kigge på.

Maxplay’s faldunderlag i genbrugsgummi kræver ikke vedligeholdelse og giver en længere levetid i forhold til sand og faldgrus – så i længden kan det bedre betale sig med en gummiløsning. Vores gummiunderlag er endda brandtestet og godkendt til tagløsninger.

Bæredygtigt faldunderlag

Hos Maxplay går vi op i at lave projekter, der er så bæredygtige som mulige. Derfor er vores faldunderlag lavet af gamle bildæk og er en cirkulær og miljøvenlig løsning til udemiljøet. Dertil hjælper underlaget på afledning og dræning af vand, og kørestole kan nemt deltage på en legeplads med gummiunderlag fra Maxplay.

Gummiunderlaget er ikke kun en god miljøvenlig løsning, men også en løsning til at integrere leg og læring i selve underlaget. Med vores underlag i gummi, kan man f.eks. lave hinkeruder, talrækker og andre lærerige elementer for børnene. Derudover kan man skabe identitet med egne billeder på gummiunderlaget, så man også kan bruge det som reklame for sin by, sin skole eller noget tredje.

Faldunderlaget skaber former og sansefunktioner samtidig med, at det er sikkert og funktionelt for dem der leger på det. Underlaget kan som tidligere nævnt, udgøre hele legen i sig selv og det er kun fantasien der sætter grænser for motiver, former og farver.

Tag stilling til disse ting når du skal vælge dit gummiunderlag

  • Hvor stort et areal skal underlaget dække?

  • Et tema – hvad skal legepladsen fortælle?

  • Hvad er budgettet?

Ønsker du at høre mere om vores løsninger, er du velkommen til at kontakte os på enten telefon eller mail. Du kan også benytte dig af vores kontaktformular. Vi glæder os til at skabe et miljøvenligt- og sikkert resultat.

Kunne du tænke dig en legeplads med gummiunderlag? 

Fortæl os dine drømme og lad os hjælpe dig godt på vej.

    Segment