VORES HISTORIE

Maxplay blev stiftet tilbage i sommeren 2016 af en legepladsbranchens mest rutinerede konsulenter, Søren Mittag.

Søren ville gerne skabe en arbejdsplads, hvor andre kunne have det sjovt, mens de sammen arbejdede for at skabe bedre betingelser for børn og unge.

En virksomhed hvor familieværdier er i højsædet, og hvor medarbejderne elsker at komme. Virksomheden blev opkaldt efter Sønnen Max.

Strategien viste sig hurtigt at være rigtig, da det hurtigt lykkedes Maxplay at tiltrække medarbejdere med mange års brancheerfaring.

Samtidig blev der i løbet af det første år indgået aftaler med producenter fra hele Europa således at Maxplay har et sortiment der kan tilgodese alle vores kundegrupper.

Allerede i foråret 2017 lykkedes det Maxplay endvidere at opnå enighed med den anerkendte danske legepladsproducent Noles om en overtagelse. Dermed blev Maxplay ikke alene producent af legepladser og alt andet fra sokkel til skel. Vi blev også mange års erfaringer rigere.

Medarbejderne fra Noles og den viden de har med sig gennem legepladsproduktion siden 1974 blev en del af virksomheden og bliver en vigtig del af den fremtidige udvikling i Maxplay.

Få besøg af en konsulent

Udfyld nedenstående og vi vender tilbage til dig inden for 24 timer.

Segment

Haster det, så kontakt os på
+45 70 20 93 93