HVEM HAR ANSVARET?

Maxplays konsulenter får uddannelse i legepladssikkerhed og har altid mulighed for at konsultere eksperter, hvis der skulle opstå tvivl når vi kigger på din legeplads.

Det er nemlig utrolig vigtigt, at der er styr på, at legepladsen til hver en tid overholder alle krav og regler.

Som ABF skriver:

”Foreningen kan blive gjort ansvarlig for en skade, der forvoldes på foreningens legeplads, hvis der er noget at bebrejde foreningen. Dette kan være tilfældet, hvis årsagen til skaden er, at legepladsen ikke er forsvarligt indrettet eller er mangelfuldt vedligeholdt, da det er foreningen, der som ejer af legepladsen er ansvarlig for legepladsens indretning og vedligeholdelse.”

Citat ABF.

Har du brug for gennemgang af din legeplads?

Hvis du vil sikre at jeres legeplads lever op til de gældende regler, kan du altid få besøg af en konsulent fra Maxplay.

Vi tilbyder også, at du kan tegne en serviceaftale hos os, så du altid er sikret, at legepladsen lever op til den forventede sikkerhed.

På den måde sikrer du, at legepladsen altid er i den bedst mulige stand, og at redskaberne lever op til den gældende standard.

Kontakt os gerne allerede i dag, hvis du har brug for en gennemgang af din legeplads, eller hvis du ønsker at høre mere om vores serviceaftale.

Læs mere om vores serviceaftale

Få besøg af en konsulent

Udfyld nedenstående og vi vender tilbage til dig inden for 24 timer.

Segment

Haster det, så kontakt os på
+45 70 20 93 93