Klassiske legepladser med mange kombinations muligheder

Klassiske legepladser, som et minimum til det gode udemiljø.

Den klassiske legeplads kender vi alle og det var her mange af os mødte vores bedste barndomsvenner. På legepladsen mødes børn og voksne på kryds og tværs, og det er her vores børn lærer at skabe relationer og stedet hvor fantasien slippes løs.

Hos Maxplay tilbyder vi et bredt udvalg af traditionelle legepladsredskaber, som bl.a. legetårne, klatrestativer, rutsjebaner, gynger osv.

Vores klassiske legepladser er lavet af aluminium og HDPE. Begge materialer er lavet sådan så man efter mange års brug kan genbruge materialer og det kan gøre gavn til andre produkter. Disse materialer kræver ingen vedligeholdelse og passer til al slags vejr, hvilket derfor er billigt og holdbart i længden.

Vores klassiske legepladser er udviklet og designet efter børns fysiske leg, som både skal være udfordrende og lærende. Dette betyder at vores løsninger tager udgang i børns legeperspektiv og hvor de er i deres udvikling i de forskellige aldersgrupper.

Når du skal bygge en legeplads, har du et utal er spændende kombinationsmuligheder. Her kan du nemt sammensætte et legetårn, som leder til en motorikbane, eller lave legezoner hvor forskellige aldersgrupper kan lege med. Kombinationerne er mange og det er farvemulighederne også.

Tag stilling til disse ting når du skal have ny legeplads

  • Hvem skal bruge legepladsen?

  • Et tema – hvad skal legepladsen fortælle?

  • Hvilke farver kunne du tænke dig?

  • Hvad er budgettet?

Vil du have din helt egen klassisk legeplads? 

Fortæl os dine drømme og lad os hjælpe dig godt på vej.

    Segment