Skip to main content

UDENDØRS LEGEPLADSER SKABER GODE MINDER


Der er mange muligheder med vores legepladser

Den klassiske, udendørs legeplads kender vi alle, og det var her mange af os mødte vores bedste barndomsvenner. På legepladsen mødes børn og voksne på kryds og tværs, og det er her, vores børn lærer at skabe relationer, og stedet hvor fantasien slippes løs. Derfor er det vigtigt, at din udendørs legeplads er af god kvalitet – både i materialer og i elementer.

Hos Maxplay tilbyder vi et bredt udvalg af traditionelle legepladsredskaber til en udendørs legeplads, som blandt andet legetårne, klatrestativer, rutsjebaner, gynger, osv. Det betyder, at der er noget til alle. Vi holder til i Køge, men vi leverer legepladser i hele Danmark.

Derfor skal du vælge vores udendørs legeplads

Vores klassiske legepladser er lavet af aluminium og HDPE. Begge materialer er lavet sådan, så man efter mange års brug kan genbruge materialerne, og det dermed kan gøre gavn til andre produkter. Disse materialer kræver ingen vedligeholdelse og passer til al slags vejr, og der er derfor billigt og holdbart i længden.

Vores klassiske legepladser er udviklet og designet efter børns fysiske leg, som både skal være udfordrende og lærende. Det betyder, at vores løsninger tager udgang i børns legeperspektiv og hvor de er i deres udvikling i de forskellige aldersgrupper.

Tag stilling til disse ting, når du skal have en ny legeplads

Når du skal bygge en udendørs legeplads, har du et utal af spændende kombinationsmuligheder. Her kan du nemt sammensætte et legetårn, som leder til en motorikbane, eller lave legezoner, hvor forskellige aldersgrupper kan lege med. Kombinationerne er mange og det er farvemulighederne også.

Det er vigtigt at overveje disse ting, når du vælger en legeplads:

 • Hvem skal bruge legepladsen?

 • Et tema – hvad skal legepladsen fortælle?
 • Hvilke farver kunne du tænke dig?
 • Hvad er budgettet?

Kontakt os i dag for at høre mere vedrørende dine muligheder. Du kan enten ringe til os på telefon eller skrive en mail, hvor vi vil stå klar til at hjælpe dig hurtigst muligt. Vi ser frem til at skabe nogle gode minder for børn.

Vil du have din helt egen klassisk legeplads?

Fortæl os dine drømme og lad os hjælpe dig godt på vej.

  Segment

  Haster det, så kontakt os på

  +45 70 20 93 93

  KONTOR DANMARK

  Falkevej 5
  4600 Køge

  T: +45 70 20 93 93
  M: info@maxplay.dk

  PRODUKTION DANMARK

  Hanningvej 65, Isenvad
  7430 Ikast

  T: +45 86 86 10 55

  KONTOR NORGE

  Sundbyveien 90,
  1407 Vinterbro

  T: +47 45 88 66 11
  M: info@maxplay.no

  Maxplay ApS   |   CVR. NR: 38141783   |   Persondatapolitik