Skip to main content

Inspirerende legepladser til boligforeninger


Lad ikke leg være en eftertanke

Er din boligforening på udkig efter det perfekte udendørs samlingspunkt? Forestil dig et sted, hvor børnenes latter fylder luften, og kreativiteten blomstrer. Et område, der inviterer til leg og samvær på tværs af husstande, kulturer og sociale skel. Det er ikke blot en drøm; det er hvad en skræddersyet legeplads fra Maxplay kan bidrage med.

Vores skræddersyede løsninger er designet til at skabe varige minder og fremme en aktiv livsstil, samtidig med at de smelter harmonisk sammen med omgivelserne og opfordrer til social interaktion blandt børn of voksne. Med fokus på kvalitet, holdbarhed og innovativt design tilbyder vi legepladser til boligforeninger i hele Danmark, der inspirerer børnene til at udforske, lære og vokse.

Maxplay sikrer leg og hygge gennem generationer

Hos Maxplay forstår vi, at et udeområde er meget mere end bare legeredskaber; det er et sted, hvor børn og familier udvikler sig og skaber venskaber, og hvor hele boligforeningen kan samles og hygge sig. Netop derfor tilbyder vi ikke hun legepladser til boligforeninger, men også udemøbler, grillarealer og cykelstativer.

Fælles for alle vores produkter er, at vi anvender solide og så vidt muligt vedligeholdelsesfrie materialer for at sikre, at vores produkter ikke blot er sjove og sikre, men også kan være i jeres forening gennem generationer.

Kontakt os for et tilbud på legepladser til boligforeninger

Inviter eventyret ind i gårdmiljøet. Tag det første skridt og kontakt os for et tilbud på legepladser til boligforeninger. Vi lover jer, at vores legepladser bliver midtpunktet for glæde og samvær for din forening.

Lad os hjælpe jer med at forvandle jeres vision til virkelighed.

Få et gratis arkitekttegnet løsningsforslag

Udfyld nedenstående, så vender vi tilbage til dig inden for 24 timer.

  Segment

  Haster det, så kontakt os på

  +45 70 20 93 93

  Se udvalgte referencer

  KONTOR DANMARK

  Falkevej 5
  4600 Køge

  T: +45 70 20 93 93
  M: info@maxplay.dk

  PRODUKTION DANMARK

  Hanningvej 65, Isenvad
  7430 Ikast

  T: +45 86 86 10 55

  KONTOR NORGE

  Bølumgata 5
  3073 Sande

  T: +47 45 88 66 11
  M: info@maxplay.no

  Maxplay ApS   |   CVR. NR: 38141783   |   Persondatapolitik