Skip to main content

Skræddersyede legepladser til skoler


Slip legen løs med en legeplads fra Maxplay

Er din skole klar til at forvandle frikvarteret til en verden af fantasi og fysisk udfoldelse? I dagens travle verden er det afgørende at skabe rum, hvor børn kan slippe deres kreativitet løs og samtidig få rørt sig.

En veludviklet legeplads er ikke bare en kilde til sjov; det er en vigtig del af børns udvikling En legeplads til skolen skal være sikker, holdbar og frem for alt inspirerende – et sted hvor hver krog inviterer til eventyr og opdagelse.

Det er her, Maxplay kommer ind i billedet. Med vores skræddersyede løsninger på legepladser til skoler, der møder hvert enkelt klassetrins behov, har vi gennem mange år udstyret skoler og fritidsordninger i hele Danmark med kvalitets legepladser.

Gør skolegården til et univers af leg og læring

Hvad ville det betyde for dine elever at have et sted, der er dedikeret til både leg og læring? Hos Maxplay er vi drevet af et ønske om at berige børns skoleliv – uanset klassetrin.

Vi tilbyder et bredt udvalg af legepladser til skoler, som stimulerer fysisk aktivitet, samarbejde og kreativ tænkning. Fra klatrestativer, der udfordrer og styrker, til kompostkasser, der vækker nysgerrighed og lærer de mindste klassetrin om biodiversitet. Vi har selvfølgelig også et bredt udvalg af boldbaner – herunder fodbold og basket – til skolens større børn.

Hver eneste installation er designet med tanke på sikkerhed og langvarig glæde. Hos Maxplay forstår vi de bekymringer, forældre og lærere kan have, når det kommer til sikkerhed og holdbarhed, hvilket er grunden til, at vi aldrig går på kompromis med kvaliteten. Vores legepladser til skoler er lavet i holdbare og solide materialer, der kræver minimal vedligeholdelse. På den måde er I sikret årelang leg og læring.

Lad os være den partner, når det kommer til legepladser til skoler

Lad os sætte gang i børnenes fantasi og fysiske udvikling sammen. Skriv eller ring til os allerede i dag og lad os være din partner, når det kommer til legepladser til skoler og fritidsordninger.

Få et gratis arkitekttegnet løsningsforslag

Udfyld nedenstående, så vender vi tilbage til dig inden for 24 timer.

  Segment

  Haster det, så kontakt os på

  +45 70 20 93 93

  Se udvalgte referencer

  KONTOR DANMARK

  Falkevej 5
  4600 Køge

  T: +45 70 20 93 93
  M: info@maxplay.dk

  PRODUKTION DANMARK

  Hanningvej 65, Isenvad
  7430 Ikast

  T: +45 86 86 10 55

  KONTOR NORGE

  Bølumgata 5
  3073 Sande

  T: +47 45 88 66 11
  M: info@maxplay.no

  Maxplay ApS   |   CVR. NR: 38141783   |   Persondatapolitik