Skip to main content

LEGEPLADSINSPEKTION AF HØJ SIKKERHED


Vi sender en kvalificeret legepladsinspektør ud

En legepladsinspektion skal sikre din legeplads. Ord som ”hovedklemsfælde, faldhøjde og sikkerhedsafstand” er væsentlige i forhold til at opnå en sikker legeplads med ro i maven.

Maxplay har fravalgt at lave legepladsinspektioner, for aldrig at så tvivl om uvildigheden af den rapport, der laves. I stedet for samarbejder vi med en lang række legepladsinspektører, og vi kan derfor facilitere en legepladsinspektion, hvor end i landet din legeplads befinder sig. Vi befinder os i Køge, men vi sender gerne en legepladsinspektør ud i hele Danmark.

Vores legepladsinspektører er blandt branchens bedste og sikrer, at du får den bedst mulige rådgivning til din legepladsinspektion, så du kan være sikker på, at den er tryg og sikker. Så er der ro på for dig og brugerne.

Vi hjælper dig med den rigtige kontakt

Uanset om der er tale om en installationsgodkendelse, årlig hovedinspektion, driftsinspektion eller generel rådgivning af driftsøkonomi, kan du altid henvende dig til Maxplay, så vi kan hjælpe dig med den rigtige kontakt til en legepladsinspektør eller andre.

Det er vigtigt, at en legeplads er sikker, så man undgår ulykker, når børn og barnlige sjæle leger på den. Hvis man ikke er uddannet til det, så kan det være svært at se de farlige steder på en legeplads. Du kan læse mere om regler og sikkerhed her.

Ønsker du et besøg af vores legepladsinspektør?

Har din legeplads brug for en gennemgang, eller drømmer du måske om et tilbud på en helt ny legeplads? Vi kan hjælpe med det hele – samlet på et sted.

Du kan med fordel udfylde kontaktformularen her på siden, ringe til os på telefon: 70 20 93 93 eller sende os en mail på: info@maxplay.dk. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt og finder en god løsning på dine ønsker. En god legeplads er en sikker legeplads.

Få besøg af en konsulent

Udfyld nedenstående og vi vender tilbage til dig inden for 24 timer.

  Segment

  Haster det, så kontakt os på

  +45 70 20 93 93

  KONTOR DANMARK

  Falkevej 5
  4600 Køge

  T: +45 70 20 93 93
  M: info@maxplay.dk

  PRODUKTION DANMARK

  Hanningvej 65, Isenvad
  7430 Ikast

  T: +45 86 86 10 55

  KONTOR NORGE

  Bølumgata 5
  3073 Sande

  T: +47 45 88 66 11
  M: info@maxplay.no

  Maxplay ApS   |   CVR. NR: 38141783   |   Persondatapolitik