Maxplay støtter børn og unge

Vidste du, at 15% af Maxplays overskud går til børn og unge?

Hos Maxplay lever vi af at lave løsninger, der styrker børns og unges udvikling. Deres muligheder er udgangspunktet, hver gang vi designer et klatrestativ eller beslutter hvilket underlag, der skaber de sikreste rammer på legepladsen. Børn og unges udviklingsmuligheder er alfa og omega for os, og derfor har vi siden dag ét arbejdet med en mission om at bidrage med de bedst mulige rammer for ungdommen. Denne mission gælder, når vi leverer legeløsninger, boldbaner eller udendørs fitness-udstyr – men også når vi kan hjælpe på anden vis.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vi støtter derfor hvert år forskellige aktører, som gør en forskel. Om det er den lille forening af frivillige, der har brug for hjælp til den årlige julefest eller ungdomsholdet i den lokale sportsklub, som mangler nye trøjer eller støtte til en træningslejr. Det handler om at give værdi og support til aktivering af børn og unge, og her går Maxplay gerne forrest. Derfor har vi sat et mål om, at 15% af vores overskud skal gå til børn og unge. Har du en god sag, som har brug for vores støtte? Så skriv, og lad os se hvordan vi kan hjælpe.

Vi har blandt andet støttet

Maxplay støtter Team Rynkeby, hvor overskuddet går til børnecancerfonden

Team Rynkeby, hvor overskuddet går til Børnecancerfonden

Maxplay støtter Køge Boldklubs U10-drenge

Køge Boldklubs U10-drenge

Maxplay støtter Gladsaxe Basketball Klubs U13-pige

Gladsaxe Basketball Klubs U13-piger

Maxplay støtter den unge kajakroer Mads Brandt Pedersens vej til VM-guld

Den unge kajakroer Mads Brandt Pedersens vej til VM-guld

Maxplay støtter Team Rynkeby, hvor overskuddet går til børnecancerfonden Maxplay støtter Køge Boldklubs U10-drenge Maxplay støtter Gladsaxe Basketball Klubs U13-pige Maxplay støtter den unge kajakroer Mads Brandt Pedersens vej til VM-guld

Fortæl os, hvordan vi kan hjælpe dig

Udfyld nedenstående og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt

    Segment

    Haster det, så kontakt os på
    +45 70 20 93 93