VORES HISTORIE

Hvem er Maxplay?

Maxplay blev stiftet tilbage i sommeren 2016 af en legepladsbranchens mest rutinerede konsulenter, Søren Mittag.

Søren ville gerne skabe en arbejdsplads, hvor andre kunne have det sjovt, mens de sammen arbejdede for at skabe bedre betingelser for børn og unge. Vores fokus ligger i, at levere optimale udemiljøer, der skaber høj legeværdi og bringer mennesker sammen på tværs af sociale skel.

Maxplay er en virksomhed hvor familieværdier er i højsædet og hvor medarbejderne elsker at komme. Virksomheden blev opkaldt efter Sørens søn Max.

Strategien viste sig hurtigt at være rigtig, da det hurtigt lykkedes Maxplay at tiltrække medarbejdere med mange års brancheerfaring.

Samtidig blev der i løbet af det første år indgået aftaler med producenter fra hele Europa således, at vi har et sortiment der kan tilgodese alle vores kundegrupper.

Allerede i foråret 2017 lykkedes det Maxplay endvidere at opnå enighed med den anerkendte danske legepladsproducent Noles om en overtagelse. Dermed blev vi ikke alene producent af legepladser og alt fra sokkel til skel, vi blev også mange års erfaringer rigere.

Medarbejderne fra Noles og den viden de har med sig gennem legepladsproduktion siden 1974, blev en del af virksomheden og bliver en vigtig del af den fremtidige udvikling i Maxplay.

Få besøg af en konsulent

Udfyld nedenstående og vi vender tilbage til dig inden for 24 timer.

    Segment

    Haster det, så kontakt os på
    +45 70 20 93 93