Naturlegepladser får dig tættere på naturen med god samvittighed

Naturlegepladser bringer vores børn tættere på naturen

Naturen giver mennesker ro og mange sunde og positive energier med.  Med en naturlegeplads kan man skabe alt fra temaleg til motoriske forhindringsbaner, som passer til netop jeres udemiljø.

Vores naturlegepladser bliver lavet i Ikast, hvor vi har vores produktion. Det betyder, at vi kontrollerer hele processen, og vi bruger bæredygtige materialer, hvilket gør at vores proces og materiale er FSC®-certificeret.

Hvorfor vælge en naturlegeplads?

En naturlegeplads sikrer ikke bare børnene en høj legeværdi men også en organisk og inspirerende legeramme, hvor man kan mærke træets strukturer. Her kan klatres og leges, som var det i trætoppen.

Vi arbejder primært med robinietræ, som er en IKKE-truet træsort. Den vokser og gror i stor udstrækning i Øst- og Mellemeuropa.

Træsorten er kendt for at være et stærkt naturmateriale, hvilken gør den super oplagt til bæredygtige naturpladser, da de fra naturens side ikke får svamp og kan komme direkte ned i jorden og holde i mange år.

Ud over de gode materialer som vi anvender i naturlegepladsen, så kan vi specialdesigne legeredskaber med høj legeværdi og holdbarhed efter dit behov.

Fantasien har ingen grænser og det har vores naturlegepladser heller ikke.

Tag stilling til disse ting når du skal have ny naturlegeplads

  • Hvem skal bruge legepladsen?

  • Et tema – hvad skal legepladsen fortælle?

  • Vil du have en FSC®-legeplads?

  • Hvad er budgettet?

FSC

Vil du have din helt egen naturlegeplads? 

Fortæl os dine drømme og lad os hjælpe dig godt på vej.

    Segment