Skip to main content

EN NATURLEGEPLADS – KOM TÆTTERE PÅ NATUREN MED GOD SAMVITTIGHED


Vælg en natur- eller skovlegeplads

Naturlegepladser bringer vores børn tættere på naturen. Naturen giver mennesker ro og mange sunde og positive energier med. Med en naturlegeplads kan man skabe alt fra temaleg til motoriske forhindringsbaner, som passer til netop jeres udemiljø.

Vores skovlegepladser bliver lavet i Ikast, hvor vi har vores produktion. Det betyder, at vi kontrollerer hele processen. Derudover bruger vi bæredygtige materialer, hvilket gør, at vores proces og materiale er FSC®-certificeret. Vores kontor ligger i Køge, men vi kan levere en skovlegeplads overalt i Danmark.

Hvorfor vælge en naturlegeplads?

En naturlegeplads sikrer ikke bare børnene en høj legeværdi, men også en organisk og inspirerende legeramme, hvor man kan mærke træets strukturer. Her kan klatres og leges, som var det i trætoppene. Vi arbejder primært med robinietræ, som er en ikke-truet træsort. Den vokser og gror i stor udstrækning i Øst- og Mellemeuropa, så der er ikke en lang transport heller.

Træsorten er kendt for at være et stærkt naturmateriale, hvilken gør den super oplagt til en bæredygtig natur- eller skovlegeplads, da sorten fra naturens side ikke får svamp og kan komme direkte ned i jorden og holde i mange år.

Ud over de gode materialer som vi anvender i naturlegepladsen, kan vi specialdesigne legeredskaber med høj legeværdi og holdbarhed efter dit behov. Fantasien har ingen grænser, og det har vores naturlegepladser heller ikke.

Hvad koster en naturlegeplads?

Hos MaxPlay ønsker vi at gøre det økonomisk overkommeligt at investere i en naturlegeplads. Derfor har vi ordningen MaxLeasing, der gør det muligt for dig at få bygget en naturlegeplads for et fast månedligt beløb, som passet til dit budget. Du skal blot kunne betale for 10 % af den samlede pris på forhånd, hvilket gør det nemt og overskueligt for dig.

Kontakt os allerede i dag

Har du spørgsmål? Vi leverer legepladser til institutioner, skoler, parker med flere, så tøv ikke med at kontakte os. Du kan enten udfylde vores formular, ringe eller skrive til os, for at høre mere om dine muligheder. Vi ser frem til at høre fra dig.

Vil du have din helt egen naturlegeplads?

Fortæl os dine drømme og lad os hjælpe dig godt på vej.

  Segment

  Haster det, så kontakt os på

  +45 70 20 93 93

  KONTOR DANMARK

  Falkevej 5
  4600 Køge

  T: +45 70 20 93 93
  M: info@maxplay.dk

  PRODUKTION DANMARK

  Hanningvej 65, Isenvad
  7430 Ikast

  T: +45 86 86 10 55

  KONTOR NORGE

  Sundbyveien 90,
  1407 Vinterbro

  T: +47 45 88 66 11
  M: info@maxplay.no

  Maxplay ApS   |   CVR. NR: 38141783   |   Persondatapolitik