Skip to main content

OM MAXPLAY


MAXPLAY LEVERER FREMTIDENS LEGEPLADSER OG SAMLINGSPUNKTER

Maxplay startede som en iværksætterdrøm i 2016, og er fusioneret sammen med Noles, som er Danmarks ældste naturlegepladsproducent. Tilsammen har vi 44 års praktisk erfaring og ekspertise indenfor legepladser og udemiljøer. Dette giver os en særlig know-how i at udvikle udemiljøer i Danmark og resten af norden. Vi udvikler og producerer selv en del af vores produkter og har indgået samarbejde med nogle af branchens bedste indenfor leg og bevægelse.

Med os hos Maxplay får du:

 • En sparringspartner til dine udearealer.
 • Vi skaber samlingspunkter på kryds og tværs af borgere.
 • Vi tænker fremtiden ind i vores løsninger.
  Vi tænker og arbejder bæredygtigt:
  Bæredygtige materialer, der kan genbruges eller er upcycled,
  samt miljøvenlige løsninger
 • Løsninger som har fokus på legeværdi, sikkerhed og kvalitet –
  optil 30 års garanti.

Hos Maxplay er vi nysgerrige på udvikling af leg, aktivitet og nye læringsformer. Vi tror på den frie leg og vi skaber de bedste rammer for den. Vi vil gerne skabe hybride samlingspunkter, som skaber liv og giver høj brugsværdi for alle som samles omkring vores løsninger.

Maxplay’s mission

Hos Maxplay er vores opgave er at realisere drømme!

Sammen med vores kunder vil vi skabe udemiljøer, som rummer menneskerne, der skal benytte sig af legepladsen, sportspladsen eller multiparken.
Det er vigtigt for os, at vi fokuserer på drømmen og skaber balance mellem legeværdi, kvalitet, økonomi og sikkerhed, der lever op til vores kunders ønsker og forventninger.

Maxplay’s vision

Samfund:

Vi vil være den foretrukne sparringspartner ved forbedring af Danmarks uderum for børn, unge og voksne. Vi vil skabe hybride samlingspunkter, som skaber liv og giver høj brugsværdi for alle som samles omkring vores løsninger. Alt dette skal lede til at vi, i Maxplay, hjælper beslutningstagere med at træffe de rigtige beslutninger hvad angår fremtidens udemiljøer.

Bæredygtighed:

Hos Maxplay arbejder vi for klimaet og vejen mod en grønnere virksomhedsprofil. Vi vil udvikle produkter og løsninger, som sætter et ansvarligt aftryk på vores klima. Vi arbejder for at samarbejde med leverandører, som tager dette ansvar lige så vigtigt.

Virksomheden:

Maxplay vil være en arbejdsplads, hvor diversiteten hyldes og mennesker trives og motiveres i hverdagen. Vi bestræber os på, at skabe en arbejdsplads, hvor der er plads til at dyrke familien og plads til at udvikle sig selv.

Få besøk av en konsulent

Fyll ut nedenfor, så kommer vi tilbake til deg innen 24 timer.

Maxplay – fortsætter mens legen er god.

  Segment

  Haster det, så kontakt os på

  +45 70 20 93 93

  KONTOR DANMARK

  Falkevej 5
  4600 Køge

  T: +45 70 20 93 93
  M: info@maxplay.dk

  PRODUKTION DANMARK

  Hanningvej 65, Isenvad
  7430 Ikast

  T: +45 86 86 10 55

  KONTOR NORGE

  Sundbyveien 90,
  1407 Vinterbro

  T: +47 45 88 66 11
  M: info@maxplay.no

  Maxplay ApS   |   CVR. NR: 38141783   |   Persondatapolitik