Skip to main content

PADELBANE AF HØJ KVALITET FRA MAXPADEL


Padel – en sport for alle

Padel er en sport, som inkluderer alle på kryds og tværs af alle aldre og køn. I Norden er det nok den mest voksende sport, og her er den også er blevet et helt særligt samlingspunkt.

Padel er en blanding af 80% tennis og 20% squash. En padelbane er mindre end en tennisbane og er omgivet af vægge. Væggene er bygget af stål og delvist glasvægge, som bruges aktivt og er en integreret del af spillet. Man spiller 4 på banen og bolden er nem at holde i spil pga. padel-battet, der bruges. Battet er let, kompakt og nemt at bruge, når der skal laves slag og føre bolden i spil. Man kan også spille single, og her kan man vælge en singlebane, som er mindre end en 4-mands bane.

Padel er en helårsaktivitet, og det kan både spilles i padelhaler eller på udendørs baner. De fleste udendørs padelbaner er åbne alle dage året rundt, og derfor anbefaler vi hos Maxplay altid, at der monteres lys på din bane. Vi holder til i Køge, men vi kan levere padelbaner i hele Danmark.

Det får du med ved en padelbane

Vores padelbaner har kunstgræs underlag og er på galvaniseret stål med hærdet sikkerhedsglas i 12 mm tykkelse, der opfylder EN 12150 2 krav. Når du skal have din helt egen padelbane i hjemmet eller andre steder, skal du tage stilling til følgende:

 • Hvilket fundament har du på det areal du vil have banen på?
 • Hvor mange baner ønsker du?
 • Hvilket type kunstgræs underlag skal du have?
Vi kan vejlede dig i alle disse ting, så kontakt os allerede i dag for at tage en snak om dine muligheder. Vi står altid klar til at hjælpe dig med at tage det bedste valg ud fra dine behov, så du bliver glad for din padelbane i mange år.

Hvad koster en padelbane?

Prisen på at få lavet en padelbane afhænger blandt andet om, hvorvidt den skal placeres i en padelhal eller et udendørs område, samt om det er en single-bane eller en bane til 4 spillere. Vi skræddersyer derfor en pris på netop den padelbane, du kunne tænke dig, når vi kender til dine behov. Uanset hvilken pris du får, kan vi tilbyde dig at betale gennem MaxLeasing. Her betaler du blot 10 % af det samlede beløb, før vi går i gang med arbejdet, og efterfølgende betaler du en månedlig rate, der passer til dit budget. Det er både nemt, enkelt og økonomisk overkommeligt.

Vil du have din helt egen Maxpadel?

Fortæl os dine drømme og lad os hjælpe dig godt på vej.

  Segment

  Haster det, så kontakt os på

  +45 70 20 93 93

  KONTOR DANMARK

  Falkevej 5
  4600 Køge

  T: +45 70 20 93 93
  M: info@maxplay.dk

  PRODUKTION DANMARK

  Hanningvej 65, Isenvad
  7430 Ikast

  T: +45 86 86 10 55

  KONTOR NORGE

  Sundbyveien 90,
  1407 Vinterbro

  T: +47 45 88 66 11
  M: info@maxplay.no

  Maxplay ApS   |   CVR. NR: 38141783   |   Persondatapolitik