Skip to main content

BOLDBURE – INSPIRERENDE OG MULTIFUNKTIONELLE


Designet i samarbejde med en DGI-uddannet parkourudøver

Parkour er efterhånden en verdenskendt sport. Hos Maxplay er vi superfascinerede af den urbane sport og de vilde tricks, man kan lave.

En parkour legeplads giver mulighed for at styrke og udvikle motoriske egenskaber, kropsstyrke, smidighed og reaktionsevne. Med et parkouranlæg kan du lave træningsøvelser ved brug af kropsvægten. Et område med parkour-faciliteter giver mange muligheder for leg og bevægelse, uanset om du er parkourudøver eller bare gerne vil træne og lege.

I sporten parkour kan der klatres, svinges i stolperne og hoppes fra betonelementerne. En parkour legeplads åbner op for mange sjove bevægelsesmuligheder og skaber et perfekt samlingspunkt til folk i alle aldre.

Hos Maxplay har vi kontor i Køge, men vi leverer parkourbaner i hele Danmark.

Der er mange muligheder med en parkour legeplads

Parkourbanen kan bygges op på mange måder, både så der er plads til ophold, forskellige niveauer og højder. Dertil kan du nemt integrere banen ind i en multipark eller en legeplads, så du rammer flere aldersgrupper og skaber det helt perfekte samlingspunkt.

Falder valget på en legeplads, kan du vælge mellem forskellige løsninger – eksempelvis om der skal være mange betonflader til de forskellige spring eller om der skal være forskellige højder eller mere avancerede baner. Du kan også vælge mellem forskellige typer af underlag, herunder om det skal være gummi, asfalt, faldsand eller et mix for at skabe et diverst terræn – mulighederne er mange.

Gode overvejelser om din bane

Du burde tage stilling til disse ting, når du skal have din helt egen parkourbane:

 • Hvem skal bruge parkourbanen?
 • Hvor mange beton elementer ønsker du?
 • Hvilket type underlag skal din parkourbane have?
 • Hvad er budgettet?
Har du nogle spørgsmål vedrørende vores parkour legepladser, kan du kontakte os på telefon eller e-mail. Vi står klar til at hjælpe dig med en grundig og professionel vejledning.
Vil du have din helt egen parkourbane?

Fortæl os dine drømme og lad os hjælpe dig godt på vej.

  Segment

  Haster det, så kontakt os på

  +45 70 20 93 93

  KONTOR DANMARK

  Falkevej 5
  4600 Køge

  T: +45 70 20 93 93
  M: info@maxplay.dk

  PRODUKTION DANMARK

  Hanningvej 65, Isenvad
  7430 Ikast

  T: +45 86 86 10 55

  KONTOR NORGE

  Bølumgata 5
  3073 Sande

  T: +47 45 88 66 11
  M: info@maxplay.no

  Maxplay ApS   |   CVR. NR: 38141783   |   Persondatapolitik