REGLER OG SIKKERHED

Regler og Sikkerhed på legepladsen

’’Det er producenten og importørens ansvar at sikre, at legeredskaber lever op til lovgivningen og er sikre. Sikkerhedsstyrelsen er myndighed på produktsikkerhedsområdet, som også omfatter legeredskaber til brug på offentlige og private legepladser.’’

Sådan skriver Sikkerhedsstyrelsen på deres hjemmeside. Maxplay ser det som det mest naturlige at sikre at vi lever op til de krav der er til sikkerheden på legepladsen.

Alle vores producenter skal leve op til standarden EN1176 og faldunderlag på legepladsen etableres efter EN1177. Dette gælder naturligvis også vores egen produktion hos Noles, som skal leve op til alle gældende krav før de etableres.

Vores produktionsvirksomhed Noles har produceret legepladser siden 1974 og har således stor viden om sikkerhed på legepladser og produktionen af redskaber til disse.

I tilfælde hvor der er tvivl om fortolkningen af reglerne konsulterer Maxplay altid den lokale legepladsinspektør, for på den måde at sikre at vi til enhver tid lever op til gældende standarder.

SE SVAR PÅ DE OFTEST STILLEDE SPØRGSMÅL OM LEGEPLADSSIKKERHED

Få besøg af en konsulent

Udfyld nedenstående og vi vender tilbage til dig indenfor 24 timer.

Haster det, så kontakt os på
+45 70 20 93 93