Skip to main content

SISU – UDHOLDENHED, STYRKE OG SEJR


Med Maxplays nye fitness serie fra Lappset får du en komplet ergonomisk udendørstrænings serie med nemme brugervenlige styrkeredskaber, der er målrettet både mænd og kvinder (og alle over 140 cm).

Sisu Fitness produktlinje er en ny gren af udendørs fitnessredskaber, som er udsprunget af Lappsets øvrige fitnessserie. Med stor fokus på brugervenlighed, design og ergonomi har Lappset skabt denne smukke serie af udendørs fitnessredskaber. Sisu har stor fokus på brugervenlighed – Fx kan man i fitnesscentre kun lave øvelser ved at skrue minimum 5kg op eller ned, men på disse redskaber kan du skrue op og ned mellem 100gram. Dvs., at du kan justere styrken lige som du ønsker, så den tilpasses lige efter dit trænings- og styrkebehov!

Sisu Fitness indeholder alt hvad du skal bruge til vægt og kropsvægttræning udendørs. Produkterne er designet til urbane miljøer, og det strømlinede design gør produkterne nemme at bruge så alle kan forstå og bruge det. Sisu Fitness tilbyder sikker og motiverende træning med progressive resultater. Derudover er der illustrationer på hvert enkelt redskab, som viser, hvordan du kan lave forskellige øvelser på lige netop det redskab, du ønsker. Det er derfor nemt at lave sit helt eget træningsprogram!

Øvelser:

Bench Press 081860
Bænkpres er en vægttræningsøvelse, der primært bruges til at udvikle pectoralis, deltoideus og triceps muskler. Man presser håndtagene opad, mens man ligger på bænken. I håndtaget er der to greb til rådighed – en til bredden og en til højden. Man kan også lave andre øvelser i siddende position. Vægten (10-100g) kan justeres nemt ved at dreje på det gule hjulet. Der er både håndklædekrog og en flaskeholder på redskabet.


Sisu Overhead Pulldown 081861
Overhead pulldown-øvelsen er en styrketræningsøvelse, der bruges til at udvikle rygmusklerne (latissimus dorsi) og bicepsmusklerne. Stangen trækkes ned mod brystet, og for at aktivere andre muskler fra en anden vinkel kan grebsbredden ændres langs stangen fra smal til bred. Sædet er udstyret med en lår- og fodstøtte for bekvemmelighed. Vægten kan justeres trinløst ved at dreje på hjulet. Modstandsniveauet (15 -100 kg) kan kontrolleres fra måleskalaen. Der er både håndklædekrog og en flaskeholder på redskabet.


Sisu Lateral Row 081863
Lateral Row er en styrketræningsøvelse, der primært bruges til at udvikle rygmusklerne og bagdeltoider og biceps. Man trækker håndtagene mod sig selv, mens brystet hviler mod den gule støtteplade. Bredden på grebet, såvel som hændernes position, kan ændres efter behov ved hjælp af den multifunktionelle stang. Vægten (10-100g) kan justeres nemt ved at dreje på hjulet. Der er både håndklædekrog og en flaskeholder på redskabet.


Sisu Inclined Bench Press 081864
Inclined Bench Press er en vægttræningsøvelse, der bruges til at udvikle pectoralis-, deltoideus- og tricepsmusklerne. Man presser håndtagene opad, mens man ligger på bænken. I håndtagene er der to greb i bredden og højden til rådighed. Sædet på bænken er justerbart og ryglænet er solidt. Vægten kan justeres trinløst ved at dreje på hjulet. Vægten (10-100g) kan justeres nemt ved at dreje på hjulet. Der er både håndklædekrog og en flaskeholder på redskabet.


Sisu overhead Press 081865
Overhead Press er en vægttræningsøvelse, der bruges til at udvikle deltoideus og tricepsmusklerne. Når man sidder på bænken, presses håndtagene lige opad, indtil armene er låst op over hovedet. Håndtagene giver mulighed for forskellige greb, så man kan aktivere andre muskelgrupper ved at bruge forskellige vinkler. Vægten (10-100g) kan justeres nemt ved at dreje på hjulet. Der er både håndklædekrog og en flaskeholder på redskabet.


Sisu bicep curl 081866
Bicep curl er en styrkeøvelse til udvikling af biceps brachii. Man stiller sig tæt på håndtagene, og tager fat i håndtagene fra en ønsket vinkel og løfter op mod skuldrene med modvægt. Vægten (10-100g) kan justeres nemt ved at dreje på hjulet. Der er både håndklædekrog og en flaskeholder på redskabet.


Sisu Tricep Extension 081867
Triceps Extension er en styrkeøvelse til udvikling af triceps. Man sætter sig på bænken og tager fat i håndtagene over hovedet. Man skubber derefter håndtagene nedad med modstand på. Vægten (10-100g) kan justeres nemt ved at dreje på hjulet. Der er både håndklædekrog og en flaskeholder på redskabet.


Sisu Accessible press 081868
Accessible Press er en inkluderende variation af Overhead Press-øvelsen. Overhead Press er en vægttræningsøvelse til udvikling af skulder- og tricepsmusklerne. Udstyret kan nemlig bruges i kørestol, da man både kan bruge redskabet stående, men også siddende i en kørestol. Mens man sidder i en kørestol, trykkes håndtagene lige opad, indtil armene er låst op over hovedet. Øvelsen kan også bruges på samme måde i stående position. Vægten (10-100g) kan justeres nemt ved at dreje på hjulet. Der er både håndklædekrog og en flaskeholder på redskabet.


Sisu Funktionel Fitness Frame

Sisu Fitness Frame er kompakt og multifunktionelt sportsudstyr til funktioneltræning, som kan benyttes af mange forskellige grupper – både nybegynder og øvede atleter. Det nye Sisu Fitness Frame med ergonomisk design, gør det utroligt brugervenligt at benytte sig af under en træning kun med kropsvægt.

Med en funktionel træning kan du stimulere forskellige muskelgrupper ved at lave øvelser som squats, pull-ups og burpees.

fælles for funktionel træning udvikler motorik, balance, koordination samt opbygger generel sundhedskapacitet.

Funktionel træning har mange navne og former: crossfit, bootcamp, crosstraining, men fælles for funktionel træning er at man udvikler sin motorik, balance, koordination samt opbygger generel sundhedskapacitet – det er bare om at komme i gang!


Sisu Fitness Frame S 081850, M 081855, L 081857
Fitness Frame er beregnet til funktionel træning, hvor du bruger din egen kropsvægt. Med funktionel træning på Sisu Fitness Frame øger du din udholdenhed, bevægelighed og styrke. Samtidig forbedrer du din balance, hurtighed og smidighed. Lappset Fitness Frame byder på udfordringer til både begyndere og mere avancerede brugere, fordi udstyret giver mulighed for mange typer af forskellige træning. Vælg mellem S, M eller L.

Vil du have din helt egen sisubane?

Fortæl os dine drømme og lad os hjælpe dig godt på vej.

  Segment

  Haster det, så kontakt os på

  +45 70 20 93 93

  KONTOR DANMARK

  Falkevej 5
  4600 Køge

  T: +45 70 20 93 93
  M: info@maxplay.dk

  PRODUKTION DANMARK

  Hanningvej 65, Isenvad
  7430 Ikast

  T: +45 86 86 10 55

  KONTOR NORGE

  Sundbyveien 90,
  1407 Vinterbro

  T: +47 45 88 66 11
  M: info@maxplay.no

  Maxplay ApS   |   CVR. NR: 38141783   |   Persondatapolitik