Skip to main content

SKATERBANER TIL ALLE UANSET NIVEAU


Skaterbaner uden fartgrænser

Med en skaterbane fra Maxplay bliver du klar til at rulle afsted i høj fart på forskellige banekonstruktioner – det er kun fantasien der sætter grænser. Skatekulturen begyndte for alvor i 1950’erne, da nogle surfere fik ideen om, at man da også kunne surfe på asfalten. Det første skateboard blev kaldt et ”fortovs-surfbræt” og bestod af et træbræt med hjul fra et par rulleskøjter.

Skateverdenen oplevede meget modgang og der var ikke mange steder, hvor man kunne dyrke sporten. Derfor begyndte man at bruge de urbane omgivelser til at øve sine tricks. Udemiljøets bygninger og elementer blev datidens skatebaner, men i dag leverer Maxplay fra Køge skræddersyede skaterbaner til kunder i hele Danmark.

Mere end bare en sport

Skatingverdenen er vokset meget med tiden, og mange børn og unge bruger sporten som både et transportmiddel og interesse i dag. En skaterbane bruges selvfølgelig til træning, men fungerer også som et samlingspunkt – ikke kun for folk med skateboards, men også rulleskøjter, løbehjul og cykler.

Med løsninger fra Maxplay får man et hybridt samlingspunkt, hvor man kan løbe på lige præcis det rullende element, som man har lyst til. Vores skate elementer er udviklet i samarbejde med professionelle skaterudøvere, for at give den mest autentiske skateroplevelse. Med en løsning fra Maxplay medfølger flere fordele:

 • Mulighed for at kombinere elementerne i de forskellige konstruktioner som man vil

 • Sikkerheden er efter europæiske standarder EN 14974:2006/A1:2010 og er Tüv-godkendt
 • Består af stål- og træ overflader, som kan klare alt slags vind og vejr

Kontakt os allerede i dag

Glæden er altid i top med en skaterbane fra Maxplay, og vi står klar med hjælp og sparring til dit nye lege- eller sportspladsprojekt. Du kan kontakte os ved at ringe, skrive til vores mail eller benytte dig af vores kontaktformular. Vi glæder os til at høre om dit projekt.
Vil du have skatebaner til dit udemiljø?

Fortæl os dine drømme og lad os hjælpe dig godt på vej.

  Segment

  Haster det, så kontakt os på

  +45 70 20 93 93

  KONTOR DANMARK

  Falkevej 5
  4600 Køge

  T: +45 70 20 93 93
  M: info@maxplay.dk

  PRODUKTION DANMARK

  Hanningvej 65, Isenvad
  7430 Ikast

  T: +45 86 86 10 55

  KONTOR NORGE

  Sundbyveien 90,
  1407 Vinterbro

  T: +47 45 88 66 11
  M: info@maxplay.no

  Maxplay ApS   |   CVR. NR: 38141783   |   Persondatapolitik