Skatebaner til alle uanset niveau

Skatebaner uden fartgrænser!

Med skatebaner fra Maxplay bliver du klar til at rulle afsted i høj fart på forskellige banekonstruktioner – det er kun fantasien der sætter grænser.

Skatekulturen begyndte for alvor i 1950’erne, da nogle surfere fik ideen om, at man da også kunne surfe på asfalten. Det første skateboard blev kaldt et ”fortovs-surfbræt” og bestod af et træbræt med hjul fra et par rulleskøjter.

Skateverdenen oplevede meget modgang og der var ikke mange steder, hvor man kunne dyrke sporten. Derfor begyndte man at bruge de urbane omgivelser til at øve sine tricks. Udemiljøets bygninger og elementer blev datidens skatebaner.

Skatingverdenen er vokset meget siden og mange børn og unge bruger sporten som både et transportmiddel og interesse.

Så i takt med at kulturen voksede, blev det vigtigt at give folk ordentlige forhold og man begyndte at lave skatebaner i parker, store pladser og institutioner. Banerne bruges selvfølgelig til træning, men også som et samlingspunkt. Ikke kun for folk med skateboards, men også rulleskøjter, løbehjul og cykler.

Skating betyder jo egentlig bare “at køre”, så der er lagt op til fart og bevægelse på banen!
Og med løsninger fra Maxplay får man et hybridt samlingspunkt, hvor man kan løbe på lige præcis det rullende element man har lyst til. Vores baner og ramper kommer i mange forskellige konstruktioner og man kan kombinere elementerne, som man vil.

Sikkerheden er efter europæiske standarder EN 14974:2006/A1:2010 og er Tüv-godkendt. Vores baner består er af stål og træ overflader, som kan klare slags vind og vejr. Skate elementerne er udviklet i samarbejde med professionelle skateudøvere, for at give den mest autentiske skateoplevelse.

Glæden er altid i top med skatebaner fra Maxplay og vi står klar til med hjælp og sparring til dit nye lege- eller sportspladsprojekt.

Tag stilling til disse ting når du skal have din helt egen skatebane

  • Hvor mange ramper skal banen have?

  • Skal der nyt asfalt på dit område?

  • Hvad er budgettet?

Vil du have skatebaner til dit udemiljø? 

Fortæl os dine drømme og lad os hjælpe dig godt på vej.

    Segment