Udendørs fitness der styrker menneskers krop og sind

Udendørs fitness – træn hvor du vil og hvornår du vil

Udendørs fitness bliver mere og mere populært. Det gør det fordi vores mentale helbred ofte hænger sammen med vores fysiske. Derfor er det vigtigt, at man er fysisk aktiv gennem hele livet. Med udendørs fitness kan man minimere stress, hjælper med at kroppen fungerer optimalt og har en stor indflydelse på hvordan vi har det og føler.

Det gavner for eksempel skoleelever at røre sig i pauserne. Hvis de kommer ud og får rørt sig, øger det deres koncentration og læringsevner. Derfor leverer Maxplay også løsninger, som er ideelle til skolegården.

Du kan nemt kombinere et træningsområde med en legeplads eller et særligt område til seniorer og handicappede. Det optimale uderum til træning er, at folk i alle aldre kan træne på samme tid, samme sted. Alt i alt bliver det et helt ideelt samlingspunkt.

Maxplay leverer også løsninger til offentlige parker, idrætsforeninger og sportsklubber. Et træningsområde i en park er offentligt tilgængeligt og gratis for borgerne. Udendørs fitness områder til idrætsforeninger og sportsklubber, kan medvirke til effektive genoptræningsforløb og generel træning af forskellige sportsgrene.

Vi samarbejder med branchens bedste leverandør hvad angår udendørs redskaber til træning. Vores produkter er vedligeholdelsesfrie og kan klare skandinaviske vejrforhold. Dertil bliver vores produkter udviklet med træningseksperter, så træningsoplevelsen matcher den traditionelle indendørs fitness.

Med vores egenproduktion i Ikast, bygger vi skræddersyet løsninger i naturmaterialet robina, som er FSC®-certificeret. Denne løsning passer godt til træningsområder i naturlige omgivelser.

Vores mission er at gøre det nemt for alle uanset alder og fysik at dyrke motion.

Maxplay tilbyder altså skræddersyede løsninger til funktionel og sjov træning, hvor der både kan trænes de større og mindre muskelgrupper, smidighed og balance.

Tag stilling til disse ting når du har med udendørs fitness at gøre:

  • Hvem skal bruge området?

  • Hvilke træningsstationer ønsker du?

  • Hvilket type underlag skal dit fitness-område have?

  • Hvad er budgettet?

Vil du have dit helt eget udendørs fitness-område? 

Fortæl os dine drømme og lad os hjælpe dig godt på vej.

    Segment