Udendørs fitness der styrker menneskers krop og sind

Træn hvor du vil og hvornår du vil

Udendørs fitness bliver mere og mere populært, da vores mentale helbred ofte hænger sammen med vores fysiske. Derfor er det vigtigt, at man er fysisk aktiv gennem hele livet. Udendørs fitness kan minimere stress, hjælpe kroppen med at fungere optimalt og har desuden også stor indflydelse på hvordan vi har det.

Det gavner for eksempel skoleelever at røre sig i pauserne. Hvis de kommer ud og får rørt sig, øger det deres koncentration og læringsevner. Derfor skaber Maxplay også løsninger, som er ideelle til skolegården. Vi befinder os i Køge, men vi leverer udemiljøer rundt i hele Danmark.

Et udendørsmiljø for alle

Du kan nemt kombinere et træningsområde med en legeplads eller et særligt område til seniorer og handicappede. Det optimale uderum til træning er, at folk i alle aldre kan træne på samme tid og samme sted. Alt i alt bliver det et helt ideelt samlingspunkt.

Hos Maxplay leverer vi løsninger til blandt andet:

  • Offentlige parker

  • Idrætsforeninger

  • Sportsklubber

Et træningsområde i en park er offentligt tilgængeligt og gratis for borgerne. Områder med udendørs fitness til idrætsforeninger og sportsklubber, kan medvirke til effektive genoptræningsforløb og generel træning af forskellige sportsgrene.

Udendørs fitness af høj kvalitet

Vi samarbejder med branchens bedste leverandør hvad angår udendørs redskaber til træning. Vores produkter er vedligeholdelsesfrie og kan klare skandinaviske vejrforhold. Dertil bliver vores produkter udviklet med træningseksperter, så træningsoplevelsen matcher den traditionelle indendørs fitness.

Med vores egenproduktion i Ikast, bygger vi skræddersyet løsninger i naturmaterialet robina, som er FSC®-certificeret. Denne løsning passer godt til træningsområder i naturlige omgivelser.

Ønsker du at høre mere, er du altid velkommen til at kontakte os. Vores mission er at gøre det nemt for alle uanset alder og fysik at dyrke motion. Maxplay tilbyder dermed skræddersyede løsninger til funktionel og sjov træning, hvor der både kan trænes de større og mindre muskelgrupper, smidighed og balance. Vi ser frem til at høre fra dig.

Vil du have dit helt eget udendørs fitness-område? 

Fortæl os dine drømme og lad os hjælpe dig godt på vej.

    Segment