Tag den motoriske leg til næste niveau med urbane legepladser

De urbane legepladser kan komme i mange former og størrelser.

Med urbane legepladser som legeløsning får du på få m2 høj legeværdi. Samtidigt styrkes børns motorik ved at klatre og kravle igennem de mange rebkombinationer, hvor kroppen skal være i kontrol og hjernen skal udtænke sit næste træk.

Vi kan hjælpe med at skabe en særdeles unik oplevelse med de mange rebkombinationer, som kan komme som legetårne, karusseller eller klatregange.

Den urbane legeplads er designet til at udvikle børn og inviterer til fri leg, som betyder at legen ikke er statisk og fantasien kan slippes fri. Mulighederne er mange, og med et stilrent og futuristisk design kan man skabe samlingspunkter som er helt unikke. Dertil er den urbane plads god for mange aldergrupper, da der er mange forskellige niveauer som børnene kan udforske.

Vores urbane legepladser er vedligeholdelsesfrie og al plast som bruges, er lavet af genanvendeligt plastmateriale. Når vores urbane legepladsredskaber bliver produceret, bruges der solenergi. Dette giver et bedre afkast på vores miljø og mindsker CO2 udledningen.

Rebet vi bruger er af høj kvalitet, med fokus på sikkerhed og holdbarhed, og som er Tüv-godkendt.

Skal du i gang med at tænke kreativt og synes jeres børn også at legen på urbane legepladser sjov, så lad os finde ud af hvilken løsning der passer til jeres udemiljø.

Tag stilling til disse ting når du skal have ny urban legeplads.

  • Hvem skal bruge legepladsen?

  • Et tema – hvad skal legepladsen fortælle?

  • Hvor mange m2 skal legepladsen fylde?

  • Hvad er budgettet?

Vil du have din helt egen urbane legeplads? 

Fortæl os dine drømme og lad os hjælpe dig godt på vej.

    Segment