Maxplay og FN’s Verdensmål

Hvordan arbejder Maxplay med FN’s verdensmål?

FN’s verdensmål er noget alle skal tage stilling til. Hos Maxplay mener vi, at alle verdensmålene er lige vigtige og vi håber at alle lande, virksomheder og enkeltpersoner kan følge målene til døren i 2030, så vores nutid og fremtid er bedre stillet.

Maxplay leverer udemiljøer med høj legeværdi for vores børn, unge og voksne. Og for at dette kan ske de næste mange generationer, skal vi tage os af den jord vi bruger og dyrker. Derfor er det essentielt, at vi skal inkorporere FN’s verdensmål i vores virksomhed.

Vi har valgt 3 specifikke verdensmål, hvor vi ved at vi gør – og kan gøre en forskel.

3 af FN’s verdensmål som Maxplay arbejder med – og vil opnå

  • 3. SUNDHED & TRIVSEL

  • 4. KVALITETSUDDANNELSE

  • 12. ANSVARLIGT FORBRUG OG PRODUKTION

3. VERDENSMÅL: SUNDHED & TRIVSEL

DELMÅL 3.2: RED FLERE FRA AT DØ AF IKKESMITSOMME SYGDOMME, OG STYRK MENTAL SUNDHED

Hos Maxplay bidrager vi med at levere samlingspunkter og udemiljøer, som motiverer til leg og bevægelse. Vores løsninger motiverer til en mere aktiv hverdag og vi mener at bedre samlingspunkter skal blomstre op flere steder i Danmark og resten af norden.

Bedre udemiljøer giver bedre forhold til børn, unge og voksne hvad angår motion. Dertil mener vi, at skaber man gode forhold for kroppen, bliver sindet også positivt påvirket.  Vores løsninger giver borgere et fristed og kan derfor være et værktøj til mindske stress i dagligdagen. Den mentale sundhed spiller en større rolle end nogensinde før, dette skyldes vores samfundsstrukturer og ikke mindst udviklingen der sker i psykiatrien.

Vi arbejder med at bidrage til at forebygge sygdomme, som usund overvægt og mentale lidelser gennem vores løsninger.

4. VERDENSMÅL: KVALITETSUDDANNELSE

DELMÅL 4.A: BYG OG OPGRADÉR INKLUDERENDE, SIKRE SKOLER
Vi samarbejder med landets skoler og vi er i daglig dialog med de mange beslutningstagere, om hvordan vi sammen skaber gode udemiljøer til skolens elever.

Eleverne er altid i centrum og som vores samfund udvikler sig, så udvikler behovene sig også, ikke mindst i skolegården, fællesarealerne og klasseværelserne. De mange dialoger og kontaktflader giver os muligheden for, at hjælpe skolerne med at skabe de bedste rammer. Når vi arbejder med skoler eller andre interessenter, er vores fokus altid på brugerne af løsningen.

Når vi arbejder med skoler tænker vi læringsmiljøer ind i design, vi arbejder med hybride samlingspunkter, som betyder at skabe rum som inviterer alle, uanset køn og alder, til leg og bevægelse. Vi arbejder på at skabe løsninger hvor alle er inkluderet, heriblandt mennesker som har fysiske udfordringer.

12. VERDENSMÅL: ANSVARLIGT FORBRUG OG PRODUKTION

DELMÅL 12.2: ANSVARLIGT FORBRUG OG PRODUKTION
Vi arbejder med mange forskellige typer materialer, så derfor er det yderst vigtigt, at vi håndtere vores processer ansvarligt.

I vores egen produktion bruger vi træ fra forsvarligt skovdrift. Vi er FSC-certificeret på vores egen produktion, hvilket betyder at de steder vi køber træ fra, til vores naturlegepladser, ikke efterlader naturen i harme efter fældning.

I mange af vores produkter er materialet genbrugt eller kan genbruges senere i produktlivscyklussen. Vores protokol når vi vælger samarbejdspartnere, er også baseret på deres produktions tiltag, som eksempelvis solenergi til produktion, transport optimering og cirkulær håndtering af aflagte legeredskaber.

Vi er en virksomhed der arbejder med naturressourcer og når vi gør det, skal vi tage stilling til hvad vores produktion har af afkast på vores miljø. Er miljøet i fare går det ud over os og vores især børn, hvilket er grundlaget for at Maxplay arbejder med netop legepladser.

verdensmål

Vil du høre mere om vores løsninger, produktion eller produkter? 

    Segment