Skip to main content

MAXPLAY OG FN’S VERDENSMÅL


Hvordan arbejder Maxplay med FN’s verdensmål?

FN’s verdensmål er noget alle skal tage stilling til. Hos Maxplay mener vi, at alle verdensmålene er lige vigtige. Vi håber derfor, at alle lande, virksomheder og enkeltpersoner vil følge målene til dørs i 2030, så vores nutid og fremtid er bedre stillet.

Maxplay leverer udemiljøer med høj legeværdi for vores børn, unge og voksne. For at dette kan ske de næste mange generationer, skal vi tage os af den jord, vi bruger og dyrker. Derfor er det essentielt, at vi inkorporerer FN’s verdensmål i vores virksomhed.

Vi har valgt 3 specifikke verdensmål, hvor vi ved at vi gør – og kan gøre en forskel.

3 af FN’s verdensmål som Maxplay arbejder med – og vil opnå

 • 3. SUNDHED & TRIVSEL

 • 4. KVALITETSUDDANNELSE
 • 12. ANSVARLIGT FORBRUG OG PRODUKTION

3. VERDENSMÅL: SUNDHED & TRIVSEL

DELMÅL 3.2: RED FLERE FRA AT DØ AF IKKE-SMITSOMME SYGDOMME, OG STYRK MENTAL SUNDHED

Hos Maxplay bidrager vi med at levere samlingspunkter og udemiljøer, som motiverer til leg og bevægelse. Vores løsninger inspirerer til en
mere aktiv hverdag, og vi mener, at bedre samlingspunkter skal blomstre op flere steder i Danmark og resten af Norden.

Bedre udemiljøer styrker børn, unge og voksnes lyst og mulighed for at dyrke motion. Dertil mener vi, at gode forhold for kroppen har en positiv effekt på sindet. Den mentale sundhed spiller en større rolle end nogensinde før. Vores løsninger giver borgere et fristed og kan derfor være et værktøj til at mindske stress i dagligdagen.

Vi arbejder for at forebygge sygdomme, som overvægt og mentale lidelser gennem vores løsninger.

4. VERDENSMÅL: KVALITETSUDDANNELSE

DELMÅL 4.A: BYG OG OPGRADÉR INKLUDERENDE OG SIKRE SKOLER

Vi samarbejder med landets skoler og er i daglig dialog med de mange beslutningstagere om, hvordan vi sammen skaber gode udemiljøer til skolens elever.

Eleverne er altid i centrum, og som vores samfund udvikler sig, udvikler behovene sig også – ikke mindst i skolegården, fællesarealerne og klasseværelserne. De mange dialoger og kontaktflader giver os muligheden for, at hjælpe skolerne med at skabe de bedste rammer. Vores løsninger har nemlig altid slutbrugeren i fokus.

Når vi arbejder med skolerne, tænker vi læringsmiljøer ind i designet. vi læringsmiljøer ind i designet. Vi arbejder med hybride samlingspunkter, der betyder, at skabe rum som inviterer alle til leg og bevægelse – uanset køn og alder. Vi arbejder på at levere løsninger, som inkluderer alle, heriblandt borgere med nedsatte fysiske evne.

12. VERDENSMÅL: ANSVARLIGT FORBRUG OG PRODUKTION

DELMÅL 12.2: ANSVARLIGT FORBRUG OG PRODUKTION

Vi arbejder med mange forskellige typer materialer, og derfor er det yderst vigtigt, at vi håndterer vores processer ansvarligt.

I vores egen produktion bruger vi træ fra forsvarligt skovdrift. Vi er FSC®-certificeret på vores egen produktion, hvilket betyder, at træet til vores naturlegepladser ikke efterlader naturen i harme efter fældning.

I mange af vores produkter er materialet genbrugt eller kan genbruges senere i produktlivscyklussen. Vores valg af samarbejdspartnere er blandt andet baseret på deres produktionstiltag, som solenergi til produktionen, transportoptimering og cirkulær håndtering af aflagte legeredskaber.

Vi er en virksomhed, der arbejder med naturressourcer. Når vi gør det, skal vi tage stilling til det aftryk, vores produktion har på miljøet. Er miljøet i fare, går det ud vores børn og unge, som netop er grundlaget for, at Maxplay arbejde med udemiljøer.

Vil du høre mere om vores løsninger, produktion eller produkter?

  Segment

  Haster det, så kontakt os på

  +45 70 20 93 93

  KONTOR DANMARK

  Falkevej 5
  4600 Køge

  T: +45 70 20 93 93
  M: info@maxplay.dk

  PRODUKTION DANMARK

  Hanningvej 65, Isenvad
  7430 Ikast

  T: +45 86 86 10 55

  KONTOR NORGE

  Sundbyveien 90,
  1407 Vinterbro

  T: +47 45 88 66 11
  M: info@maxplay.no

  Maxplay ApS   |   CVR. NR: 38141783   |   Persondatapolitik