DEN GRØNNE ÆRT

den grønne ært i vedbæk 6
den grønne ært i vedbæk 7
den grønne ært i vedbæk 8
den grønne ært i vedbæk 3
Den grønne ært
den grønne ært i vedbæk 2
den grønne ært i vedbæk 4
den grønne ært i vedbæk 11
den grønne ært i vedbæk 12
den grønne ært i vedbæk 13
den grønne ært i vedbæk 15
den grønne ært i vedbæk 16
den grønne ært i vedbæk 14
den grønne ært i vedbæk 17
den grønne ært i vedbæk 19
den grønne ært i vedbæk 18
den grønne ært i vedbæk 20
den grønne ært i vedbæk 24
Den grønne ært
den grønne ært i vedbæk 6 den grønne ært i vedbæk 7 den grønne ært i vedbæk 8 den grønne ært i vedbæk 3 Den grønne ært den grønne ært i vedbæk 2 den grønne ært i vedbæk 4 den grønne ært i vedbæk 11 den grønne ært i vedbæk 12 den grønne ært i vedbæk 13 den grønne ært i vedbæk 15 den grønne ært i vedbæk 16 den grønne ært i vedbæk 14 den grønne ært i vedbæk 17 den grønne ært i vedbæk 19 den grønne ært i vedbæk 18 den grønne ært i vedbæk 20 den grønne ært i vedbæk 24 Den grønne ært

DEN GRØNNE ÆRT

Børnehuset Den Grønne Ært fik i Oktober 2020 en helt ny legeplads, der rummer 5 forskellige legezoner. Da Maxplay fik opgaven, var det vigtigt at skabe et legemiljø, hvor børnene kunne inspireres til leg i mange former.

 1. Rollespilszonen. Rollespillet foregår naturligt i og omkring sandkassen, samt i legehuset.
 2. Sandkassen og vandlegsområdet er sanseområder. Legen handler om at røre, føle og mærke. Vandlegsområdet kan bruges til at mange sjove sanselege, hvor man kan introducere børn til forskellige former og substanser som både vil være sjovt og lærerigt. Der findes mange andre sjove sanselege på nettet, som vil give sanselegen legeværdi i de rigtige rammer.
 3. Konstruktionszonen , finder man bl.a. i sandkassen, hvor sandet er et fantastisk byggemateriale. Tilsæt vand og der kan bygges af sand. I sandkassen er der et kranspil, som kan benyttes til at hejse sand op i sandkassebordet.
 4. Motorik- og konstruktionszonen.
 5. Motorikzonen finder vi Tårnsystemet, som er et fantastisk motoriskredskab, som lærer børnene at bedømme højder og afstande, samt at udvikle deres balance og bevægelseskoordination, alt imens deres styrke og selvtillid i forhold til deres fysisk egenskaber styrkes. Tårnsystemet har MANGE legemuligheder. Mooncarbanen danner ramme omkring legetårnet og giver en ekstra legefunktion På mooncar-banen kan børnene brænde energi af og lære simple regler om trafikken.
 6. Området er valgt, da det befinder sig i et hjørne af legepladsen, som er relativt uforstyrret.

Projektdetaljer

KUNDE – Den Grønne Ært Institution
PROJEKTTYPE – Lappset Legeplads
PROJEKTANSVARLIG – Kasper Christensen

Få besøg af en konsulent

Udfyld nedenstående og vi vender tilbage til dig indenfor 24 timer.

  Segment


  Haster det, så kontakt os på
  +45 70 20 93 93