Skip to main content

LEGEPLADSER


En legeplads som et fantastisk samlingspunkt

Med stor ekspertise inden for udvikling af legepladser til institutioner, kan vi hos Maxplay hjælpe dig med at realisere dine udemiljøer med legepladsudstyr. Det kan være en klassisk legeplads, naturlegeplads eller en specialdesignet legeløsning. Vi holder til i Køge, men vi leverer til kunder i hele Danmark.

Nedenunder er nogle af de legeplads-løsninger vi tilbyder:

Når vi udvikler legepladser til institutioner, vægter vi højt hvilken målgruppe, der skal lege og bevæge sig. Vi kan designe og bygge legepladsudstyr, der passer både til elever i skolen, mindre børn i institutionen og borgere som bruger det offentlige rum. Sammen finder vi en løsning, der inviterer og motiverer til aktivitet, leg og læring.

Leg gør os til mennesker

Legen er et grundelement i ethvert barns liv. Legepladsudstyr er med til at stimulere og udvikle børn. Med vores legepladser har vi masser af fokus på hvordan vi bedst muligt giver de bedste rammer for legen. Legeplads til institutioner kan derfor bidrage med følgende til børn:
 • Give en anden type læring end den vi kender fra skolebænken
 • Tænke kreativt og hurtigt, da leg er spontant og reaktivt
 • Styrke den kognitive udvikling og koncentrationen
 • Skabe relationer

Og legen er ikke kun vigtig for vores børn – vi ser den værende lige så vigtig for unge, voksne og seniorer, da vi aldrig stopper med at udvikle os og alle aldre skal stimuleres og bevæge sig. Du kan med fordel drage inspiration på legepladser via vores produkt-side.

Vælg os som din leverandør af legepladsudstyr

Der er mange gode grunde til at vælge Maxplay til udvikling af legepladser til institutioner. Vi tilbyder blandt andet en bæredygtig løsning inden for legepladsudstyr, som skaber udemiljøer med leg og bevægelse i fokus for alle aldersgrupper. Ønsker du at høre mere om dine muligheder, er du altid velkommen til at kontakte os.

Få et gratis arkitekttegnet løsningsforslag

Udfyld nedenstående, så vender vi tilbage til dig inden for 24 timer.

  Segment

  Haster det, så kontakt os på

  +45 70 20 93 93

  KONTOR DANMARK

  Falkevej 5
  4600 Køge

  T: +45 70 20 93 93
  M: info@maxplay.dk

  PRODUKTION DANMARK

  Hanningvej 65, Isenvad
  7430 Ikast

  T: +45 86 86 10 55

  KONTOR NORGE

  Bølumgata 5
  3073 Sande

  T: +47 45 88 66 11
  M: info@maxplay.no

  Maxplay ApS   |   CVR. NR: 38141783   |   Persondatapolitik