Fritidshjemmet Skansebjerg

BHØJ_Case1_6-min
BHØJ_Case1_5-min
BHØJ_Case1_7-min
BHØJ_Case1_9-min
BHØJ_Case1_14-min
BHØJ_Case1_10-min
BHØJ_Case1_13-min
BHØJ_Case1_11-min
BHØJ_Case1_12-min
BHØJ_Case1_8-min
BHØJ_Case1_6-min BHØJ_Case1_5-min BHØJ_Case1_7-min BHØJ_Case1_9-min BHØJ_Case1_14-min BHØJ_Case1_10-min BHØJ_Case1_13-min BHØJ_Case1_11-min BHØJ_Case1_12-min BHØJ_Case1_8-min

Skansebjerg fritidshjem havde et ønske om at finde nogle legeelementer, der ville stimulere SFO’ens børn på en ny måde. Den daværende legeplads indeholdt en gammel sandkasse, og de ønskede blandt andet at erstatte den med en balancebane, som børnene kunne lege tagfat, jorden er giftig eller andre stimulerende lege på. Det særlige ved balancebanen er, at det er lavet i Robinie-træ fra Maxplays egen danske producent af naturlegepladser, Noles, som giver et helt unikt naturlook, og som naturligvis er FCS-certificeret.

Derudover leverede vi en stor og høj karrusel, som er over 4 meter lang og har kapacitet til at rigtig mange børn kan lege på den samtidig. Derfor bidrager den med en høj legeværdi for alle børn i alle aldre! Slutteligt trængte der til en ny træ-belægning til børnenes område, hvor de kører mooncars og løber på løbehjul.
KKFO-leder udtaler: ”Børnene er helt vilde med vores nye karrusel, så det er et kæmpe hit!”
Projektdetaljer

Projektdetaljer

KUNDE – Fritidshjemmet Skansebjerg
PROJEKTTYPE – Noles
PROJEKTANSVARLIG – Tobias Rose Jørgensen

Få besøg af en konsulent

Udfyld nedenstående og vi vender tilbage til dig indenfor 24 timer.

    Segment


    Haster det, så kontakt os på
    +45 70 20 93 93