Maxplay-midtjylland-17_lille
Maxplay-midtjylland-12_lille
Maxplay-midtjylland-13_lille
Maxplay-midtjylland-11_lille
Maxplay-midtjylland-14_lille
Maxplay-midtjylland-15_lille
Maxplay-midtjylland-17_lille (1)
Maxplay-midtjylland-19_lille
Maxplay-midtjylland-16_lille
Maxplay-midtjylland-18_lille
Maxplay-midtjylland-17_lille (2)
Maxplay-midtjylland-9_lille
Maxplay-midtjylland-17_lille Maxplay-midtjylland-12_lille Maxplay-midtjylland-13_lille Maxplay-midtjylland-11_lille Maxplay-midtjylland-14_lille Maxplay-midtjylland-15_lille Maxplay-midtjylland-17_lille (1) Maxplay-midtjylland-19_lille Maxplay-midtjylland-16_lille Maxplay-midtjylland-18_lille Maxplay-midtjylland-17_lille (2) Maxplay-midtjylland-9_lille

IKAST

Man kan ikke sige Ikast uden at tænke tekstilindustri. Det skinner igennem i den nye legeplads på Peter Bonnéns Vej, der trækker tråde til områdets mangeårige historie som mekka for danske tekstilproducenter.

Legepladsen er skabt som en lang tråd med strikkepinde, balancebomme og trådnet, man kan kravle i – perfekt til at lege ”jorden er giftig”!

Midt på pladsen danner fem store strikkepinde rammen om et kravletårn, hvor man kan ”hænge ud” eller kravle videre over til et mindre legetårn med en rutsjebane. På legepladsen er desuden en stor sansegynge og en sandkasse med tipier.

Legepladsen er skabt i det holdbare robinietræ, der passer rigtig godt ind i det grønne område. Rebene er enten naturfarvede eller røde. Det samme gælder hovederne på strikkepindene, der også er malet i røde nuancer – det er dog naturfarverne, der skinner klarest igennem.

Legepladsen blev indviet i juni 2018. Med til indvielsen var bl.a. viceborgmester Simon Vanggaard, der udtalte:

”Jeg håber legepladsen må blive til glæde for østbyen, der har langt til den nærmeste legeplads. En god legeplads skal være med til at pirre fantasien og give lyst til at udforske tingene og udforske sig selv, og det synes jeg er lykkedes her”.

Læs hele artiklen fra Alt om Ikast-Brande her.

Projektdetaljer

KUNDE – Ikast-Brande Kommune
PROJEKTTYPE – Naturlegeplads
PROJEKTANSVARLIG – Maxplay

Få besøg af en konsulent

Udfyld nedenstående og vi vender tilbage til dig indenfor 24 timer.

    Segment


    Haster det, så kontakt os på
    +45 70 20 93 93