Skip to main content

JUELSMINDE NATURLEGEPARK


JUELSMINDE NATURLEGEPARK

Juelsminde er en sommerferieby og hvert år valfarter folk til byen, for at nyde årstiden. Juelsminde Naturlegepark ønskede, at der også ville komme gæster uden for højsæsonen og derfor teamede de op med Maxplay for at få bygget det fedeste udemiljø midt i parken.

Maxplay har designet flere områder i parken, så der er noget til alle aldersgrupper. Vi har det maritime område med en færge og bagved er der eventyrlige tårne, som begge er bygget af Eventyr Leg , samt en tilhørende kiosk– her kan børnene lege og klatre på skibet, lege rolleleg i kiosken eller i et af de små fine huse og tage en rutsjetur på den lange rutsjebane. De kan også tage en tur på vippen eller i karussellen, alt imens de voksne får et hvil på bænken.,

Ved siden af færgen kan børnene øve sig i balancegang, gynge sig en tur eller udforske de farverige paddehatte, som man i øvrigt også kan sætte sig på.

Længere henne i parken har vi lavet en tarzan-bane til de lidt ældre børn – et ideelt sted til en omgang ”jorden er giftig” eller balancetræning. Tæt på dette område har vi placeret en multibane, hvor man kan spille alt fra fodbold, basket og hockey. Dertil er der hele 2 nye padelbaner, der bl.a. hitter stort i Spanien.

Ønsker man at være aktiv og få pulsen op har vi også sørget for dette. Løb en tur op ad bakken til naturparkens nye udendørs træningsanlæg. Her finder man flot og funktionelt udstyr til en træning i det fri.

Materialerne vi har brugt til legeparken, er hovedsageligt egetræ beklædt med lærketræ, der er modstandsdygtigt og kræver minimal vedligeholdelse. Multibanen er lavet i laplandsk fyrretræ, der i modsætning til dansk fyr, gror langsomt og får en hård kerne der kan modstå det til tider kolde vejr, som vi har i Norden.

Træningsarealet, småbørnslegepladsen og tarzan-banen er lavet i FSC robinietræ, der ligesom det laplandske fyr og egetræet er hårdt og modstandsdygtigt.

Projektdetaljer

KUNDE – Ildsjæle fra Juelsminde
PROJEKTTYPE – Naturlegepark med sport
PROJEKTANSVARLIG – Jim Bundgaard Jeppesen
LEVEREANDØR SAMARBEJDE – Eventyr Leg

Få besøg af en konsulent

Udfyld nedenstående, så vender vi tilbage til dig inden for 24 timer.

  Segment


  Haster det, så kontakt os på

  +45 70 20 93 93

  KONTOR DANMARK

  Falkevej 5
  4600 Køge

  T: +45 70 20 93 93
  M: info@maxplay.dk

  PRODUKTION DANMARK

  Hanningvej 65, Isenvad
  7430 Ikast

  T: +45 86 86 10 55

  KONTOR NORGE

  Sundbyveien 90,
  1407 Vinterbro

  T: +47 45 88 66 11
  M: info@maxplay.no

  Maxplay ApS   |   CVR. NR: 38141783   |   Persondatapolitik