Skip to main content

LEASING MED MAXPLAY


Køb din nye lege- eller sportsplads med MaxLeasing

Maxplay lancerer en ny måde at betale din lege-eller sportsplads: MaxLeasing.

Mange virksomheder giver deres kunder muligheden for at delbetale deres køb, og efterhånden benytter flere sig af denne ordning både privat og i erhvervsmæssig sammenhæng.

STORE FORDELE

MaxLeasing er til dig, der drømmer om en ny legeplads, sportsareal eller udendørs fitnessområde, men gerne vil dele betalingen op. MaxLeasing er ligesom et abonnement, men hvor du ikke behøver at aflevere produktet tilbage bagefter. Lege- og sportspladser kan være en stor omkostning, og det er ikke alle, der har budget til at lægge den fulde udbetaling fra start. Men disse institutioner, skoler og boligforeninger m.m. har lige så stor ret til et godt udemiljø, som dem med den tunge pengepung.

Søger du f.eks. fondsmidler til en ny legeplads men venter på, at betalingen går igennem? Er du fra en bolig- eller grundejerforening, der skal finansiere legepladsen gennem en justeret huslejeindbetaling? Eller drømmer du om at starte et sportscenter med padelbaner og ønsker at betale af, mens du tjener på baneudlejning?

Så er MaxLeasing en ideel løsning for dig. Du får leveret en fuld funktionel løsning med det samme, men spreder betalingen ud i mindre doser med et fast månedlig beløb. Det giver fleksibilitet i budgettet og rum til at fuldføre dit drømmeprojekt.

Fordele ved at lease hos Maxplay:

 • Dit drømmeprojekt skal ikke deles op i etaper

 • Du får et nemt overblik med en månedlig udgift
 • Du skal kun have 10% af udbetalingen klar, før dit drømmeprojekt kan begynde

SÅDAN FUNGERER MAXLEASING

Med Maxplays leasingordning fordeler du din betaling ud over en længere periode og med en lav startudbetaling. Du vælger selv, hvor mange måneder du ønsker at afbetale i, og den månedlige pris afhænger selvfølgelig af projektet og længden på afbetalingsordningen.

Vi har sammensat et lille eksempel på et projekt med MaxLeasing:
Du kommer til os med dit drømmeprojekt. Projektet koster 150.000 kr., og du vil gerne betale over en periode på 72 måneder. Din udbetaling er sat til 10 % af den samlede pris, men beløbet kan sagtens skrues op, hvis det ønskes. I regnestykket har du ligeledes 10 % restværdi, når de 72 måneder er slut, som betales sidst i perioden. Det svarer til, at du kan lease din drømmelegeplads for kun 1.900 kr. om måneden.

Har du spørgsmål til, hvordan delbetaling fungerer? Eller vil du bare gerne høre mere, så er du altid velkommen til at sende os en mail eller ringe direkte til os.
Vi står klar til at hjælpe dig!

Benyt MaxLeasing til din nye lege- eller sportsplads

Fortæl os dine drømme og lad os hjælpe dig godt på vej.

  Segment

  Haster det, så kontakt os på

  +45 70 20 93 93

  KONTOR DANMARK

  Falkevej 5
  4600 Køge

  T: +45 70 20 93 93
  M: info@maxplay.dk

  PRODUKTION DANMARK

  Hanningvej 65, Isenvad
  7430 Ikast

  T: +45 86 86 10 55

  KONTOR NORGE

  Sundbyveien 90,
  1407 Vinterbro

  T: +47 45 88 66 11
  M: info@maxplay.no

  Maxplay ApS   |   CVR. NR: 38141783   |   Persondatapolitik