Skip to main content

ØKOBASEN, HAKKEMOSEN


NATUROMRÅDET HAKKEMOSEN

Dybt inde i naturområdet, Hakkemosen, i Høje Taastrup finder du Økobasen. Her var et ønske om at skabe et besøgsområde, som fremmer fri leg, mulighed for læring og pædagogiske aktiviteter i naturlige omgivelser. Deraf leverede og skabte vi Økobasen, med elementer fra vores egen leverandør, Noles.

Økobasen Hakkemosen favner et stort naturligt område både til leg og læring. I pavillonen er der plads til at børnene kan side på bænke og lytte og lære til alt om natur, ler, mad og historie. Institutioner fra hele landet kommer på skift for at opleve og lærer om naturen. Der er to naturvejledere, som bestyrer en kalender for Økobasen og står til rådighed med råd og ideer til, hvordan Økobasen kan benyttes.

Økobasen rummer tre forskellige bålpladser, vandlegeplads, tipi til overnatning, klatreland, labyrintiske områder og udekøkken. Området bliver ofte benyttet af skoler, SFO’er, klubber og foreninger, som kan få adgang til pavillonen og skure med grej til alverdens aktiviteter. Derudover kan Økobasen også benyttes af private – både til fødselsdage eller andre arrangementer, hvor der kan laves mad over bålet og børnene kan lege på legepladserne i området. Økobasen er helt sikkert et besøg værd!

HVAD SIGER KUNDEN SELV?

Hvorfor valgte I maxplay?

Indledningsvist var der tale om et udbud. Maxplay fik opgaven, fordi der var gjort meget ud af lige præcis jeres udbud og I havde forstået opgaven ganske godt. Udskiftningen af de eksisterende elementer arbejdede I kreativt med og I brugte jeres egne elementer til at tale ind i de modeller der var i forvejen.

Hvad synes I om det færdige resultat?

Vi er meget tilfredse med klatrelegepladsen – materialerne er lækre og man kan tydelig se hvordan børnene bliver tiltrukket af det – det taler virkelig til dem.” ”En god og kreativ løsning. Og god sammenhæng – leg og reb og stolper hænger godt sammen og det er vi meget tilfredse med.”

Hvordan var samarbejdet?

Det er godt, at vi har kunne mødes nogle gange – så der var god dialog hele vejen igennem og det har været vigtigt for mig. Og også i selve indførelsen af arbejde, kunne vi stadig drøfte småjusteringer. Vi ser jer som meget fleksible.

– Thomas Gyalokay, Naturfaglig konsulent

Projektdetaljer

KUNDE – Taastrup
PROJEKTTYPE – Skræddersyet løsning
PROJEKTANSVARLIG – Søren Mittag

Få besøg af en konsulent

Udfyld nedenstående, så vender vi tilbage til dig inden for 24 timer.

  Segment


  Haster det, så kontakt os på

  +45 70 20 93 93

  KONTOR DANMARK

  Falkevej 5
  4600 Køge

  T: +45 70 20 93 93
  M: info@maxplay.dk

  PRODUKTION DANMARK

  Hanningvej 65, Isenvad
  7430 Ikast

  T: +45 86 86 10 55

  KONTOR NORGE

  Sundbyveien 90,
  1407 Vinterbro

  T: +47 45 88 66 11
  M: info@maxplay.no

  Maxplay ApS   |   CVR. NR: 38141783   |   Persondatapolitik