Skip to main content

OTTERUP REALSKOLE


OTTERUP REALSKOLE

Otterup Realskole havde en gammel slidt legeplads, og ønskede sig et nyt lækkert legeområde, der kunne indbyde til både lege og aktiviteter.

Realskolen ligger midt inde i byen Otterup (faktisk midt på gågaden) og har ingen grønne områder, som eleverne kan boltre sig på. Derfor ønskede skolen en varm og levende legeplads i naturens farver, hvor eleverne kunne komme ud og få pulsen op. Da de blev præsenteret for vores Flora-serie fra Lappset®, var det kærlighed ved første blik.

Legepladsen har nemlig den perfekte kombination af flot design og holdbare materialer, som både indbyder til aktive lege og kan tåle at blive brugt igennem. Vi har længe vidst, at læring og leg hænger tæt sammen, og videnskaben viser, at fysisk aktive elever er både gladere og har bedre indlæringsevne. Projektet havde derfor i høj grad fokus på at skabe et miljø, hvor bevægelse, kreativitet og leg kunne flyde sammen. Resultatet blev denne inspirerende legeplads, der nu fungerer som et kreativt fristed, hvor eleverne på Otterup Realskole kan lærer, lege og koble af – både i skoletiden og fritiden.

Projektdetaljer

KUNDE – Otterup Realskole
PROJEKTTYPE – Klassisk legeplads, multibane og parkour
PROJEKTANSVARLIG – Jim B. Jeppesen

Få besøg af en konsulent

Udfyld nedenstående, så vender vi tilbage til dig inden for 24 timer.

  Segment


  Haster det, så kontakt os på

  +45 70 20 93 93

  KONTOR DANMARK

  Falkevej 5
  4600 Køge

  T: +45 70 20 93 93
  M: info@maxplay.dk

  PRODUKTION DANMARK

  Hanningvej 65, Isenvad
  7430 Ikast

  T: +45 86 86 10 55

  KONTOR NORGE

  Sundbyveien 90,
  1407 Vinterbro

  T: +47 45 88 66 11
  M: info@maxplay.no

  Maxplay ApS   |   CVR. NR: 38141783   |   Persondatapolitik