ET SØRØVERSKIB TIL BOGENSE MARINA

Kunde: Bogense Marina (Bogense Kommune)
Projektansvarlig: Anders Sigvardt, Maxplay

Galleri

Galleri

Beskrivelse

BOGENSE MARINA

Nogle gange giver legepladstemaet næsten sig selv, når vi skal hjælpe vores kunder med at designe en ny legeplads.

Som hos Bogense Marina, hvor havnemesteren allerede selv havde forelsket sig ideen om en maritimt inspireret legeplads til at støtte op om den nyligt renoverede havnefront.

Her kan både børn og voksne tilbringe mange hyggelige timer – og udover en børnevenlig strand har Bogense Marina nu også en flot, ny legeplads, som vi er sikre på vil lokke endnu flere legesyge børn (og deres forældre) til!

Legepladsen er designet i tæt samarbejde mellem Bogense Marina og Maxplay, og den er selvfølgelig skabt med det maritime miljø for øje, helt som havnemesteren ønskede.

Resultatet er et specialdesignet sørøverskib med master, sandlift og rutsjebane placeret i en stor sandkasse, som i øvrigt gemmer på en hemmelig skattekiste og lidt drivgods – måske fyldt med det pureste guld eller en halv flaske rom? (Der skal jo også være lidt sjov til mor og far).

Legepladsen er tænkt til børn i alderen 5-13 år og byder derfor på udfordringer for både store og små – og vi er sikre på, at de allermindste også vil finde stor glæde i at gå på jagt i sandkassen eller nyde udsigten fra skibets stævn med mor eller far i hånden.

Legepladsen er skabt i det smukke og yderst hårdføre robinietræ, som står smukt i rigtig, rigtig mange år og samtidig giver legepladsen et flot, naturligt udtryk. Det er ligeledes en fordel ift. legepladsens placering tæt på vand, hvor vind, vand og vejr kan sætte sine spor.

Vi håber og tror på, at legepladsen kommer til at indbyde til endnu flere hyggelige timer for både børn og voksne i Bogense Marina.

Lignende referencer