Skip to main content

MADSBY LEGEPARK


Den 3. april 2018 åbnede den nye legeplads i Madsbyparken.
Maxplay er stolte af at have leveret legepladsen til en af de mest besøgte familieparker i Danmark, og vi har siden vi fik projektet glædet os til at se børnefamilier tage den i brug.

“Maxplay tilbød mest legeværdi for pengene”

Madsbyparken er en velbesøgt familiepark i Fredericia med mere end 325.00 besøgende årligt, hvoraf størstedelen er børnefamilier med aktive og legeglade børn. Det havde sat sine spor på den gamle, men yderst vellidte legeplads, der var på forfaldets rand. Der skulle ske noget nyt!

“Legepladsen har en central rolle i legeparken, og da det er noget af det første, man møder, når man kommer til parken, er det også her folk søger til og slår sig ned,’ fortæller bygningskonstruktør Jannick Østengaard Larsen fra Fredericia Kommune, der i samarbejde med Madsbyparken indbød i alt 5 leverandører til at byde på projektet.

“Tildelingen af projektet skete efter mest fordelagtige bud, hvor der blev vægtet efter følgende: 33,3% Pris, 33,3% Legeværdi, 33,3% Design, og her vandt Maxplay i både kategorien pris og legeværdi.

Visualiseringsmaterialet var rigtig godt, og især den medsendte video gav et rigtig godt overblik af, hvad det var, Maxplay tilbød. Derudover havde Maxplay disponeret arealet til legepladsen rigtigt godt, og havde tænkt ud over udbudsmaterialet og ikke blot nøjes med 3 redskaber, men tænkt projektet som en helhed og fyldt hele arealet ud. Desuden var det i Maxplays forslag, vi fik mest legeværdi for pengene,’ fortsætter Jannik Østengaard Larsen.

Klik her for at se visualiseringsmateialet, vi leverede til Madsbyparken her

Kåret som Danmarks sjoveste legeplads!

Den 29. maj 2018, blot små to måneder efter åbningen, vandt Madsby Legepark titlen som Danmarks sjoveste legeplads – titlen fik legepladsen tildelt af den bedste jury man kan forestille sig – en børnejury bestående af fire glade legebørn.

Konkurrencen er udbudt af legeappen GoLittle, skabt af tidligere tv-vært Morten Resen, og vaskemiddelfirmaet Bio-Tex.
560 legepladser i hele Danmark var nomineret i konkurrencen, fem gik videre og blev bedømt af den benhårde børnejury – de fire børn var enige om at give Madsby Legepark 35 ude af 40 point, hvilket udløste titlen ‘Danmarks sjoveste legeplads.’

I galleriet herunder kan du se billeder af det endelige resultat, som du i dag kan opleve live i Madsbyparken i Fredericia.

Projektdetaljer

KUNDE – Madsby Legepark
PROJEKTTYPE – Naturlegeplads
PROJEKT KONSULENT – Anders Sigvardt

Få besøg af en konsulent

Udfyld nedenstående, så vender vi tilbage til dig inden for 24 timer.

  Segment


  Haster det, så kontakt os på

  +45 70 20 93 93

  KONTOR DANMARK

  Falkevej 5
  4600 Køge

  T: +45 70 20 93 93
  M: info@maxplay.dk

  PRODUKTION DANMARK

  Hanningvej 65, Isenvad
  7430 Ikast

  T: +45 86 86 10 55

  KONTOR NORGE

  Sundbyveien 90,
  1407 Vinterbro

  T: +47 45 88 66 11
  M: info@maxplay.no

  Maxplay ApS   |   CVR. NR: 38141783   |   Persondatapolitik