Skip to main content

SØHØJLANDETS FAMILIECAMPING


Søhøjlandets Familiecamping

Søhøjlandets Familiecamping ligger tæt på Gudenåen i idylliske omgivelser, der inviterer til afslapning for hele familien – og nu har de fået en spritny legeplads fra Maxplay.

Camping skal byde på meget mere end bare at bo i campingvogn! Derfor ønskede ejerne af campingpladsen, Kasper og Ida, en legeplads der skulle afspejle et moderne gør-det-selv design på ægte bonderøvsmanér. Visionen var klar fra start: Vi skal tilbage til roen og nyde livet i smukke omgivelser.

Hovedområdet for de mindste børn på legepladsen er én stor sandkasse formet som et skib. Her kan man lege i huset, tage en tur på den lille rutsjebane og øve sin balancegang på de små træpæle. Midt på legepladsen er der to sejl der giver lidt skygge, så børnene ikke får det alt for varmt mens de leger.

Ved siden af den store lækre sandkasse er der en vippe samt gynger, blandt andet en stor fugleredegynge, som kan bruges af flere eller alene.

De større børn kan finde sjov og udfordrende leg ved stien. Her har vi lavet et stort område med klatring, rutsjebane og arm- og balancegang.

Er man mere til boldspil kan man tage venner og familien med over til multibanen, hvor man kan spille alt fra fodbold og basket til volley og hockey.

Materialerne brugt til legeområdet er modstandsdygtige og kræver minimal vedligeholdelse. Vi har brugt det hårde robinietræ til alle træelementer, fordi de kan holde til at blive brugt og stå imod det til tider kolde vejr, som vi har her i Norden.

Udover det nye legeområde kan man på campingpladsen lægge til med kano og snart vil der komme en lille strand, så man også kan få dyppet tæerne i det jyske vand. Så nu kan børn i alle aldre lege frit på legepladsen, samt besøge den lille bondegård med geder og heste som man også finder på Søhøjlandets Familiecamping.

God tur!

Projektdetaljer

KUNDE – Søhøjlandets Familiecamping
PROJEKTTYPE – Naturlegeplads
PROJEKTANSVARLIG – Jim Jeppesen

Få besøg af en konsulent

Udfyld nedenstående, så vender vi tilbage til dig inden for 24 timer.

  Segment


  Haster det, så kontakt os på

  +45 70 20 93 93

  KONTOR DANMARK

  Falkevej 5
  4600 Køge

  T: +45 70 20 93 93
  M: info@maxplay.dk

  PRODUKTION DANMARK

  Hanningvej 65, Isenvad
  7430 Ikast

  T: +45 86 86 10 55

  KONTOR NORGE

  Sundbyveien 90,
  1407 Vinterbro

  T: +47 45 88 66 11
  M: info@maxplay.no

  Maxplay ApS   |   CVR. NR: 38141783   |   Persondatapolitik