SCANPORT PADEL

default
DJI_0156
default
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
default
default
scandic1
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
scandic7
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
DJI_0147
DJI_0160
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
scandic8
DJI_0161
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
default
scandic9
scandic14
scandic13
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
scandic11
scandic12
scandic4
scandic6
scandic10
scandic5
scandic2
Scandic maxpadel
scandic3
default DJI_0156 default OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA default default scandic1 OLYMPUS DIGITAL CAMERA scandic7 OLYMPUS DIGITAL CAMERA DJI_0147 DJI_0160 OLYMPUS DIGITAL CAMERA scandic8 DJI_0161 OLYMPUS DIGITAL CAMERA default scandic9 scandic14 scandic13 OLYMPUS DIGITAL CAMERA scandic11 scandic12 scandic4 scandic6 scandic10 scandic5 scandic2 Scandic maxpadel scandic3

SCANPORT PADEL

Maxplay har leveret padelbaner til nordens største hotelkæde, Scandic, som netop har åbnet sit nye hotel, Scandic CPH Strandpark, der ligger ud til Øresund.

CPH Strandparks mål er at blive destination for både rejsende og lokale i København, og med i processen skulle to attraktive padelbaner spille en stor rolle i forhold til tiltrækning af kunder.

Maxplay har sammen med Scandic bygget et attraktivt udendørs område, så både erhvervsgæster og private kan tage på weekend og afprøve den sjove og ultra trendy padel-sport på to nye udendørs padelbaner, som er leveret og skabt af Maxplay.

CPH Strandpark har kædens første danske wellness-område, hvor man både finder udendørs padelbaner og indendørs spaområde.

Hvad er Padel?

Padel er en af verdens hurtigst voksende sportsgrene ­ og med god grund. Sporten er en blanding af tennis og squash, som giver det bedste fra de to sportsgrene. Padel er sjovt, let at lære og kan spilles både indendørs og udendørs, hvilket gør det nemt tilgængelig for alle niveauer og aldersgrupper. Lige præcis derfor er vi hos Maxplay helt vilde med at svinge ketcheren!

Du kan læse mere om sporten og vores padel-løsning Maxpadel her

Projektdetaljer

KUNDE – Scandic
PROJEKTTYPE – Padelbane
PROJEKTANSVARLIG – Søren Mittag

Få besøg af en konsulent

Udfyld nedenstående og vi vender tilbage til dig indenfor 24 timer.

    Segment


    Haster det, så kontakt os på
    +45 70 20 93 93