Skip to main content

SFO Det Hvide Hus


Hos SFO Det Hvide Hus i Brønshøj var der brug for et nyt frisk pust i form af et nyt udemiljø med nye spændende legeelementer. Maxplay vandt udbuddet og blev ansvarlig for SFO’ens nye legeplads. Derfor skabte Maxplay tre nye zoner til SFO’en:

Første zone var der gammel balancebane, som Maxplay erstattede med en ny balancebane i Robinie træ med et nyt faldunderlag. Det særlige ved balancebanen er, at det er lavet i naturtræ fra Robinie-serien fra Maxplays helt egen danske producent af naturlegepladser, Noles, som giver et unikt naturlook, og som naturligvis er FCS-certificeret. Balancebanen ender i et højt og bredt femkantet klatrestativ, hvor børnene kan lege jorden-er-giftig, tagfat og mange andre sjove lege.
Ved den anden zone var der gammel grusbane, som vi erstattede med en ny blodbane med kunstgræs og støjreducerende gummibander. Gummibanderne er lavet således, at det ikke larmer, når bolden sparkes ind i banden, hvilket giver et behageligt boldspil for spillere og tilskuere.

I tredje zone ønskede legepladsen en ny sandkasse. Konsulenten i Maxplay skabte en langtidsholdbar løsning ved at benytte genbrugsplast nederst i egetræssvelle, som omridser hele sandkassen. Ved at benytte plastik i jorden i stedet for træ undgår man at det rådner, og derfor vil det holde i længere tid. Ovenover jorden er der dog stadig brugt egetræ og derfor får svellerne rundt om sandkassen stadig et flot naturlook. I sandkassen leverede vi også et nyt legehus med to tilhørende ’kiosker’, så børnene kan lege købmand. Vi anbragte et solsejl, så der er læ for stærk sol eller regn😊

Lederen af SFO Det Hvide Hus var så begejstret for legepladsen, at han ønskede en ny legeplads til en anden SFO i samme område -> Læs om fritidshjemmet Trommen her

Projektdetaljer

KUNDE – SFO DET HVIDE HUS
PROJEKTTYPE – LEGEPLADS
PROJEKTANSVARLIG – TOBIAS ROSE JØRGENSEN

Få besøg af en konsulent

Udfyld nedenstående, så vender vi tilbage til dig inden for 24 timer.

  Segment


  Haster det, så kontakt os på

  +45 70 20 93 93

  KONTOR DANMARK

  Falkevej 5
  4600 Køge

  T: +45 70 20 93 93
  M: info@maxplay.dk

  PRODUKTION DANMARK

  Hanningvej 65, Isenvad
  7430 Ikast

  T: +45 86 86 10 55

  KONTOR NORGE

  Sundbyveien 90,
  1407 Vinterbro

  T: +47 45 88 66 11
  M: info@maxplay.no

  Maxplay ApS   |   CVR. NR: 38141783   |   Persondatapolitik