SFO Det Hvide Hus

Brønshøj_Case2_1-min
Brønshøj_Case2_11-min
Brønshøj_Case2_2-min
Brønshøj_Case2_3-min
Brønshøj_Case2_7-min
Brønshøj_Case2_21-min
Brønshøj_Case2_10-min
Brønshøj_Case2_15-min
Brønshøj_Case2_20-min
Brønshøj_Case2_13-min
Brønshøj_Case2_30-min
Brønshøj_Case2_28-min
Brønshøj_Case2_27-min
Brønshøj_Case2_32-min
Brønshøj_Case2_12-min
Brønshøj_Case2_26-min
Brønshøj_Case2_5-min
Brønshøj_Case2_4-min
Brønshøj_Case2_16-min
Brønshøj_Case2_29-min
Brønshøj_Case2_31-min
Brønshøj_Case2_1-min Brønshøj_Case2_11-min Brønshøj_Case2_2-min Brønshøj_Case2_3-min Brønshøj_Case2_7-min Brønshøj_Case2_21-min Brønshøj_Case2_10-min Brønshøj_Case2_15-min Brønshøj_Case2_20-min Brønshøj_Case2_13-min Brønshøj_Case2_30-min Brønshøj_Case2_28-min Brønshøj_Case2_27-min Brønshøj_Case2_32-min Brønshøj_Case2_12-min Brønshøj_Case2_26-min Brønshøj_Case2_5-min Brønshøj_Case2_4-min Brønshøj_Case2_16-min Brønshøj_Case2_29-min Brønshøj_Case2_31-min

Hos SFO Det Hvide Hus i Brønshøj var der brug for et nyt frisk pust i form af et nyt udemiljø med nye spændende legeelementer. Maxplay vandt udbuddet og blev ansvarlig for SFO’ens nye legeplads. Derfor skabte Maxplay tre nye zoner til SFO’en:

Første zone var der gammel balancebane, som Maxplay erstattede med en ny balancebane i Robinie træ med et nyt faldunderlag. Det særlige ved balancebanen er, at det er lavet i naturtræ fra Robinie-serien fra Maxplays helt egen danske producent af naturlegepladser, Noles, som giver et unikt naturlook, og som naturligvis er FCS-certificeret. Balancebanen ender i et højt og bredt femkantet klatrestativ, hvor børnene kan lege jorden-er-giftig, tagfat og mange andre sjove lege.
Ved den anden zone var der gammel grusbane, som vi erstattede med en ny blodbane med kunstgræs og støjreducerende gummibander. Gummibanderne er lavet således, at det ikke larmer, når bolden sparkes ind i banden, hvilket giver et behageligt boldspil for spillere og tilskuere.

I tredje zone ønskede legepladsen en ny sandkasse. Konsulenten i Maxplay skabte en langtidsholdbar løsning ved at benytte genbrugsplast nederst i egetræssvelle, som omridser hele sandkassen. Ved at benytte plastik i jorden i stedet for træ undgår man at det rådner, og derfor vil det holde i længere tid. Ovenover jorden er der dog stadig brugt egetræ og derfor får svellerne rundt om sandkassen stadig et flot naturlook. I sandkassen leverede vi også et nyt legehus med to tilhørende ’kiosker’, så børnene kan lege købmand. Vi anbragte et solsejl, så der er læ for stærk sol eller regn😊

Lederen af SFO Det Hvide Hus var så begejstret for legepladsen, at han ønskede en ny legeplads til en anden SFO i samme område -> Læs om fritidshjemmet Trommen her

Projektdetaljer

KUNDE – SFO Det hvide hus
PROJEKTTYPE – Legeplads
PROJEKTANSVARLIG – Tobias Rose Jørgensen

Få besøg af en konsulent

Udfyld nedenstående og vi vender tilbage til dig indenfor 24 timer.

    Segment


    Haster det, så kontakt os på
    +45 70 20 93 93