Trommen

Trommen_Nordrupvej_BH_7-min
Trommen_Nordrupvej_BH_5-min
Trommen_Nordrupvej_BH_16-min
Trommen_Nordrupvej_BH_10-min
Trommen_Nordrupvej_BH_6-min
Trommen_Nordrupvej_BH_25-min
Trommen_Nordrupvej_BH_21-min
Trommen_Nordrupvej_BH_3-min
Trommen_Nordrupvej_BH_27-min
Trommen_Nordrupvej_BH_24-min
Trommen_Nordrupvej_BH_12-min
Trommen_Nordrupvej_BH_26-min
Trommen_Nordrupvej_BH_15-min
Trommen_Nordrupvej_BH_11-min
Trommen_Nordrupvej_BH_22-min
Trommen_Nordrupvej_BH_20-min
Trommen_Nordrupvej_BH_8-min
Trommen_Nordrupvej_BH_19-min
Trommen_Nordrupvej_BH_18-min
Trommen_Nordrupvej_BH_14-min
Trommen_Nordrupvej_BH_7-min Trommen_Nordrupvej_BH_5-min Trommen_Nordrupvej_BH_16-min Trommen_Nordrupvej_BH_10-min Trommen_Nordrupvej_BH_6-min Trommen_Nordrupvej_BH_25-min Trommen_Nordrupvej_BH_21-min Trommen_Nordrupvej_BH_3-min Trommen_Nordrupvej_BH_27-min Trommen_Nordrupvej_BH_24-min Trommen_Nordrupvej_BH_12-min Trommen_Nordrupvej_BH_26-min Trommen_Nordrupvej_BH_15-min Trommen_Nordrupvej_BH_11-min Trommen_Nordrupvej_BH_22-min Trommen_Nordrupvej_BH_20-min Trommen_Nordrupvej_BH_8-min Trommen_Nordrupvej_BH_19-min Trommen_Nordrupvej_BH_18-min Trommen_Nordrupvej_BH_14-min

Da Maxplay havde leveret en fantastisk legeplads til fritidshjemmet, Det Hvide Hus, ønskede samme leder, at Maxplay også skulle levere en ny dejlig legeplads med plads til bevægelse og udfoldelse til fritidshjemmet Trommen.

Derfor skabte Maxplay nye legezoner til børnene på Trommen. Ved indgangspartiet er der lavet et nyt højt legehus, hvor man har udkig udover lågen, som både kan benyttes som udkigstårn eller til at vinke farvel til sine forældre. Ved lågen er der lavet et skilt, hvor der står skrevet Trommen på tværs.
Når porten går op, er det første øjet møder et stort træ-gyngestativ med tre gynger. Gyngestativet er lavet i robinie træ fra Maxplays egen danske producent, Noles. Her kan børnene både lege på de to dækgynger eller sammen på den store fugleredegynge i midten.

Til højre for indgangen er der nu skabt en lang balancebane til sjov, stimulering og motoriske udfordringer. Her kan børnene både lege styltegang, og med forskellige legeelementer der drejer rundt og bevæger sig. Hvis man går lidt videre rundt om fritidshjemmet, møder man en forhøjning med en lang rutsjebane.
Når man når rundt om fritidshjemmets bygning, er der lavet ny sandkasse med tilhørende legehus, hvor der på bagsiden er lavet en lege-benzintank. Dertil har Maxplay skab kørebaner til børnenes mooncarts, så de kan holde ved hajtænder og se på trafikskilte, som skaber høj legeværdi på lidt plads. Vi valgte også at brænde termoplast ned i fliserne, så børnene nu kan lege ostespil, hinkesten og twister på legepladsen.

Projektdetaljer

KUNDE – SFO TROMMEN
PROJEKTTYPE – Legeplads
PROJEKTANSVARLIG – Tobias Rose Jørgensen

Få besøg af en konsulent

Udfyld nedenstående og vi vender tilbage til dig indenfor 24 timer.

    Segment


    Haster det, så kontakt os på
    +45 70 20 93 93