Skip to main content

Trommen


Da Maxplay havde leveret en fantastisk legeplads til fritidshjemmet, Det Hvide Hus, ønskede samme leder, at Maxplay også skulle levere en ny dejlig legeplads med plads til bevægelse og udfoldelse til fritidshjemmet Trommen.

Derfor skabte Maxplay nye legezoner til børnene på Trommen. Ved indgangspartiet er der lavet et nyt højt legehus, hvor man har udkig udover lågen, som både kan benyttes som udkigstårn eller til at vinke farvel til sine forældre. Ved lågen er der lavet et skilt, hvor der står skrevet Trommen på tværs.
Når porten går op, er det første øjet møder et stort træ-gyngestativ med tre gynger. Gyngestativet er lavet i robinie træ fra Maxplays egen danske producent, Noles. Her kan børnene både lege på de to dækgynger eller sammen på den store fugleredegynge i midten.

Til højre for indgangen er der nu skabt en lang balancebane til sjov, stimulering og motoriske udfordringer. Her kan børnene både lege styltegang, og med forskellige legeelementer der drejer rundt og bevæger sig. Hvis man går lidt videre rundt om fritidshjemmet, møder man en forhøjning med en lang rutsjebane.
Når man når rundt om fritidshjemmets bygning, er der lavet ny sandkasse med tilhørende legehus, hvor der på bagsiden er lavet en lege-benzintank. Dertil har Maxplay skab kørebaner til børnenes mooncarts, så de kan holde ved hajtænder og se på trafikskilte, som skaber høj legeværdi på lidt plads. Vi valgte også at brænde termoplast ned i fliserne, så børnene nu kan lege ostespil, hinkesten og twister på legepladsen.

Projektdetaljer

KUNDE – SFO TROMMEN
PROJEKTTYPE – LEGEPLADS
PROJEKTANSVARLIG – TOBIAS ROSE JØRGENSEN

Få besøg af en konsulent

Udfyld nedenstående, så vender vi tilbage til dig inden for 24 timer.

  Segment


  Haster det, så kontakt os på

  +45 70 20 93 93

  KONTOR DANMARK

  Falkevej 5
  4600 Køge

  T: +45 70 20 93 93
  M: info@maxplay.dk

  PRODUKTION DANMARK

  Hanningvej 65, Isenvad
  7430 Ikast

  T: +45 86 86 10 55

  KONTOR NORGE

  Sundbyveien 90,
  1407 Vinterbro

  T: +47 45 88 66 11
  M: info@maxplay.no

  Maxplay ApS   |   CVR. NR: 38141783   |   Persondatapolitik