Skip to main content

KILDEGAARDENS PRIVATSKOLE


KILDEGAARDENS PRIVATSKOLE

I en skolegård i Hellerup, var der en eksisterende legeplads som havde brug for en make-over. Skolen ønskede at lave et samlingspunkt for alle eleverne og skabe nogle rammer hvor leg og bevægelse skulle være i fokus. En lille del af legepladsen har skolen beholdt og vi i Maxplay, fik opgaven om at skulle skabe et nyt fedt miljø i skolegården.

I dag er hjertet af skolen blevet til en fed legeplads med et urbant og moderne udseende. Der er udlagt gummiunderlag som faldunderlag, som også er med til at dræne regnvand. Det flotte legetårn er lavet så det passer til netop skolen, med masser af klatremuligheder og motoriske udfordringer. Dertil er der en snoet stålrutsjebane.

Legepladsen byder på social og individuel leg, for f.eks. har skolen fået en spider-karrusel, som kan rumme optil 25 børn. Ved rutsjebanen og klatrevæggen har vi en mindre spinnerbowl og trampoliner, hvor man kan lege færre sammen.
Skolegården byder på mange muligheder, også for udeundervisningen. Der er blevet bygget et bålhus hvor der kan opholdes og undervises.

Projektdetaljer

KUNDE – Kildegårdens Privatskole
PROJEKTTYPE – Urbanlegeplads
PROJEKTANSVARLIG – Kasper Christensen

Få besøg af en konsulent

Udfyld nedenstående, så vender vi tilbage til dig inden for 24 timer.

  Segment


  Haster det, så kontakt os på

  +45 70 20 93 93

  KONTOR DANMARK

  Falkevej 5
  4600 Køge

  T: +45 70 20 93 93
  M: info@maxplay.dk

  PRODUKTION DANMARK

  Hanningvej 65, Isenvad
  7430 Ikast

  T: +45 86 86 10 55

  KONTOR NORGE

  Bølumgata 5
  3073 Sande

  T: +47 45 88 66 11
  M: info@maxplay.no

  Maxplay ApS   |   CVR. NR: 38141783   |   Persondatapolitik