KILDEGAARDENS PRIVATSKOLE

Kildegaardens privateskole
Kildegaardens privateskole
Leg2
Leg8
Leg6
Leg7
Leg9
Leg10
Leg11
Leg12
Leg5
Leg4
Kildegårdens Privatskole
Leg14
Leg3
Leg16
Leg17
Leg15
Kildegaardens privateskole Kildegaardens privateskole Leg2 Leg8 Leg6 Leg7 Leg9 Leg10 Leg11 Leg12 Leg5 Leg4 Kildegårdens Privatskole Leg14 Leg3 Leg16 Leg17 Leg15

KILDEGAARDENS PRIVATSKOLE

I en skolegård i Hellerup, var der en eksisterende legeplads som havde brug for en make-over. Skolen ønskede at lave et samlingspunkt for alle eleverne og skabe nogle rammer hvor leg og bevægelse skulle være i fokus. En lille del af legepladsen har skolen beholdt og vi i Maxplay, fik opgaven om at skulle skabe et nyt fedt miljø i skolegården.

I dag er hjertet af skolen blevet til en fed legeplads med et urbant og moderne udseende. Der er udlagt gummiunderlag som faldunderlag, som også er med til at dræne regnvand. Det flotte legetårn er lavet så det passer til netop skolen, med masser af klatremuligheder og motoriske udfordringer. Dertil er der en snoet stålrutsjebane.

Legepladsen byder på social og individuel leg, for f.eks. har skolen fået en spider-karrusel, som kan rumme optil 25 børn. Ved rutsjebanen og klatrevæggen har vi en mindre spinnerbowl og trampoliner, hvor man kan lege færre sammen.
Skolegården byder på mange muligheder, også for udeundervisningen. Der er blevet bygget et bålhus hvor der kan opholdes og undervises.

Projektdetaljer

KUNDE – Kildegårdens Privatskole
PROJEKTTYPE – Urbanlegeplads
PROJEKTANSVARLIG – Kasper Christensen

Få besøg af en konsulent

Udfyld nedenstående og vi vender tilbage til dig indenfor 24 timer.

    Segment


    Haster det, så kontakt os på
    +45 70 20 93 93