Skip to main content

Søhøjskolen


På Søhøjskolen skulle der laves et nyt udendørsområde, som rummede alle børnenes aldersgrupper. Store dele af skolens område var vådområder og kunne ikke bruges i nogle perioder af året. Ved at indtænke områderne i designet, byggede Maxplay områderne om, så disse vådområder var brugbare året rundt. Det gjorde at alle områderne rundt om skolen nu er i brug og kan leges på.

Maxplay opdelte legeområderne i zoner og lavede legezoner efter børnenes aldersgrupper. Der blev indført legezoner til de mindste i form af sandleg, gynger, rutsjebaner og slotte – til mellemtrinnet er der store klatrenet, svævebaner og balancebaner og til de helt store er der basketbaner, fodboldbaner, hængekøjer og TikTok-spejle til at øve dansetrinene. Der er tilmed også en stor pumptrack bane, hvor børnene og de unge kan øve BMX, skateboard, rulleskøjter eller løbehjul.

Derudover er også indtænkt flere områder til udeundervisning, så børnene kan få adspredelse i undervisningen. Der er sket en kæmpe forandring og skolelederen fortæller, at børnene virkelig elsker at lege på legepladsen og bruge udearealerne.

Projektdetaljer

KUNDE – Søhøjskolen, Ølstykke
PROJEKTTYPE – Legeplads fra Lappset, Noles, Cemer
PROJEKTANSVARLIG – Anders Starck

Få besøg af en konsulent

Udfyld nedenstående, så vender vi tilbage til dig inden for 24 timer.

  Segment


  Haster det, så kontakt os på

  +45 70 20 93 93

  KONTOR DANMARK

  Falkevej 5
  4600 Køge

  T: +45 70 20 93 93
  M: info@maxplay.dk

  PRODUKTION DANMARK

  Hanningvej 65, Isenvad
  7430 Ikast

  T: +45 86 86 10 55

  KONTOR NORGE

  Sundbyveien 90,
  1407 Vinterbro

  T: +47 45 88 66 11
  M: info@maxplay.no

  Maxplay ApS   |   CVR. NR: 38141783   |   Persondatapolitik