Skip to main content

HR9NG


HR9NG:
Maxplay har sammen med Herning Kommune lavet dette æstetiske og funktionelle udemiljø midt på torvet i Herning bymidte. Kommunen ønskede sig et samlingspunkt med høj genkendelighed og mix af lokal forankring, et sted der giver indtryk hos både børn og voksne, samt et moderne udtryk, der motiverer nysgerrighed og inviterer til leg og brugsvenlighed på mange forskellige måder.

Projektet hedder HR9NG og er det nye samlingspunkt i midtbyen. HR9NG er en skulpturel og funktionel version af en topmoderne legeplads, hvor der er taget hensyn til omgivelserne. Det er stedet hvor børn og voksne kan være sammen og hvor der er plads til at udfolde mange lege for børn i forskellige aldersgrupper.

Legeområdets underlag er lavet af gummi og underlaget kan variere i farve og funktion efter kundens behov. have mange farver og funktioner. Gummiunderlaget er lavet med gummigranulat i flere farver og giver legepladsen en helhed samt robusthed, som kan holde i mange år.

Vi blev inspireret af Hernings byvåben og har skabt et miljø med en visuel kobling, som pirrer den nysgerrige til at bruge fladen til lege, som ikke er helt prædefineret. Som en del af Hernings byvåben, har vi lavet et mønster i gummiunderlaget der ligner en mur. Muren er et symbol på Hernings rolle som købstad og kan tolkes som de byggesten der skal til for at forene en stor kommunes mange byer og befolkning.

Træmaterialet som er brugt til flere elementer på legepladsen, er egetræ. Egetræ har en høj kvalitet og levetid, som kræver minimal vedligeholdelse og som tåler det til tider hårde vejr, som vi har i Norden.

De anvendte farver og materialer er med til at understrege og blende ind i torvets andre overflader og nuancer. Dette giver et moderne udtryk for både nyskabelse og innovation, hvor kendte og nye idéer får lov til at fremhæve et udtryk, der skaber et miljø som vil tiltrække både den nysgerrige såvel som den, der vil det vante.

For at holde den røde tråd i det moderne udtryk, vil der blive påsat QR-koder rundt omkring på legepladsen. Dem kan man scanne med sin mobiltelefon og giver derefter viden om kommunens historie og kendte personer fra området.

Projektdetaljer

KUNDE – Herning Kommune
PROJEKTTYPE – Skræddersyet løsning
PROJEKTANSVARLIG – Niels Ø. Madsen

Få besøg af en konsulent

Udfyld nedenstående, så vender vi tilbage til dig inden for 24 timer.

  Segment


  Haster det, så kontakt os på

  +45 70 20 93 93

  KONTOR DANMARK

  Falkevej 5
  4600 Køge

  T: +45 70 20 93 93
  M: info@maxplay.dk

  PRODUKTION DANMARK

  Hanningvej 65, Isenvad
  7430 Ikast

  T: +45 86 86 10 55

  KONTOR NORGE

  Sundbyveien 90,
  1407 Vinterbro

  T: +47 45 88 66 11
  M: info@maxplay.no

  Maxplay ApS   |   CVR. NR: 38141783   |   Persondatapolitik