2016-08-17-10.59.22-1024x768
2016-07-04-14.23.41-1024x768
2016-08-17-10.59.05-1024x768
2016-07-28-13.48.31-1024x768
2016-08-17-10.57.01-1024x768
2016-07-28-13.50.10-1-1024x768
2016-07-04-14.23.17-1024x768
2016-07-28-13.40.07-1024x768
2016-08-17-10.57.34-1024x768
2016-11-11-09.47.39-1024x768
2016-07-28-13.37.10-1024x768
2016-08-17-10.57.01-1024x768
2016-08-17-10.59.22-1024x768 2016-07-04-14.23.41-1024x768 2016-08-17-10.59.05-1024x768 2016-07-28-13.48.31-1024x768 2016-08-17-10.57.01-1024x768 2016-07-28-13.50.10-1-1024x768 2016-07-04-14.23.17-1024x768 2016-07-28-13.40.07-1024x768 2016-08-17-10.57.34-1024x768 2016-11-11-09.47.39-1024x768 2016-07-28-13.37.10-1024x768 2016-08-17-10.57.01-1024x768

VÆKSTHUSET BRØNSHØJ

I dette projekt var der er ønske om at etablere nogle grønne mellem redskaberne i den forestående totalrenovering af legapladsen. Projektet blev tegnet af TT+ arkitekterne og indeholder udover det flotte klassiske legeanlæg en svævebane, multihus, gynger, Thermo plast og en flot løsning på underlaget i helstøbt Gummi.

Projektdetaljer

KUNDE – Væksthuset Brønshøj
PROJEKTTYPE – Institution
PROJEKTKONSULENT – Søren Mittag

Få besøg af en konsulent

Udfyld nedenstående og vi vender tilbage til dig indenfor 24 timer.

Segment


Haster det, så kontakt os på
+45 70 20 93 93