Urbane legepladser
maxplay_højslev_5-small
maxplay_højslev_6-kopier
maxplay_højslev_3-kopier
maxplay_højslev_10-kopier
maxplay_højslev_1-kopier
maxplay_højslev_7-kopier
maxplay_højslev_4_lille
maxplay_højslev_9-kopier
maxplay_højslev_1-kopier
maxplay_højslev_8-kopier
maxplay_højslev_2
Urbane legepladser maxplay_højslev_5-small maxplay_højslev_6-kopier maxplay_højslev_3-kopier maxplay_højslev_10-kopier maxplay_højslev_1-kopier maxplay_højslev_7-kopier maxplay_højslev_4_lille maxplay_højslev_9-kopier maxplay_højslev_1-kopier maxplay_højslev_8-kopier maxplay_højslev_2

HØJSLEV SKOLE

Leg og læring i skøn forening

Højslev Skole har fået en god, solid legeplads, der kombinerer leg og læring – tilsammen giver det en legeplads med maksimal legeværdi.

Legepladsen er inspireret af verdensrummet, og det ses tydeligt i legeredskabernes udformning. Klatrestativet er en stor, gul sol, snurretoppen er Månen, legehuset er en rumraket og vippen gengiver Jordens hældning. Derudover er der spredt skilte med fakta om verdensrummet rundt på legepladsen. Vidste du fx. at lysets hastighed er 300.000 km/s? Det svarer til 7,5 gange rundt om Jorden på 1 sekund!

Vi håber, at vi med denne legeplads måske kan inspirere den næste Andreas Mogensen til at kaste sig over bøgerne og blive astronaut, eller måske bliver det en ny Galilei, der finder sin inspiration her. En ting er sikker – børnene på Højslev Skole har fået en flot og inspirerende legeplads.

Projektdetaljer

KUNDE – Højslev Skole
PROJEKTTYPE – Legeplads
PROJEKTANSVARLIG – Maxplay

Få besøg af en konsulent

Udfyld nedenstående og vi vender tilbage til dig indenfor 24 timer.

    Segment


    Haster det, så kontakt os på
    +45 70 20 93 93