carlnielsenlegeplads_4
carlnielsenlegeplads_8
carlnielsenlegeplads_4
carlnielsenlegeplads_13
carlnielsenlegeplads_12
carlnielsenlegeplads_9
carlnielsenlegeplads_3
carlnielsenlegeplads_11
carlnielsenlegeplads_6
carlnielsenlegeplads_14
carlnielsenlegeplads_7-1
carlnielsenlegeplads_15
carlnielsenlegeplads_5
carlnielsenlegeplads_8
carlnielsenlegeplads_10
carlnielsenlegeplads_4 carlnielsenlegeplads_8 carlnielsenlegeplads_4 carlnielsenlegeplads_13 carlnielsenlegeplads_12 carlnielsenlegeplads_9 carlnielsenlegeplads_3 carlnielsenlegeplads_11 carlnielsenlegeplads_6 carlnielsenlegeplads_14 carlnielsenlegeplads_7-1 carlnielsenlegeplads_15 carlnielsenlegeplads_5 carlnielsenlegeplads_8 carlnielsenlegeplads_10

CARL NIELSEN LEGEPARK

Åbning af Carl Nielsen Legepark bringer Fyn på verdenskortet

Maxplay har leveret en helt ny legeplads til Carl Nielsen Legepark, der er et populært samlingspunkt for børnefamilier på Fyn. Legeparken tilbyder bl.a. selskabslokaler, krolfbane, beachvolley, inspirationssti og nu også en Maxplay legeplads med dobbelt svævebane. Legepladsen er inspireret af Carl Nielsens “Jeg ved en lærkerede”.

På legepladsen kan man tage en gyngetur i en lærkerede, balancere på noder, snuppe en flyvetur i den dobbelte svævebane, gå på jagt efter ræven, der står på lur bag en af buskene og meget mere.

Vi havde fornøjelsen af at være med til at dele pølser og brød ud til de mange fremmødte på åbningsdagen, hvor børnefamilier og andre interesserede i området var mødt talstærkt op for at tage den nye legeplads i brug.

Du kan læse mere og se billeder fra åbningsfesten her.

I løbet af 2019 kommer der endnu flere muligheder for at aktivere børnefamilerne i Carl Nielsen Legepark – det kan du læse meget mere om her.

Projektdetaljer

KUNDE – Carl Nielsen Legepark
PROJEKTTYPE – Legeplads
PROJEKTANSVARLIG – Maxplay

Få besøg af en konsulent

Udfyld nedenstående og vi vender tilbage til dig indenfor 24 timer.

    Segment


    Haster det, så kontakt os på
    +45 70 20 93 93