GRANPARKEN, VOLLSMOSE

Granparken i Vollsmose har fået en legeplads, der snakker rigtig godt sammen med områdets natur. Den har fundet sin inspiration i parkens navn – den er nemlig bygget op som en skovlegeplads med organiske former og varme farver.

Her kan børnene løbe fra trætop til trætop gennem træhytter mellem skovens stammer. De kan kravle på rebstiger, rutsje hele vejen fra trætoppene til skovbunden, balancere på træstubbe eller tage en gyngetur i en fuglerede. På legepladsens småbørnsområde findes to legehuse med form som grankogler (tegnet efter Granparkens logo).’

Bag trætophusene gemmer sig en 30 meter lang svævebane, der sætter punktum for en sjov rejse gennem en skov af legemuligheder.

Projektdetaljer

KUNDE – Granparken
PROJEKTTYPE – Naturlegeplads
PROJEKTANSVARLIG – Maxplay

Få besøg af en konsulent

Udfyld nedenstående og vi vender tilbage til dig indenfor 24 timer.

Segment

Haster det, så kontakt os på
+45 70 20 93 93