Skip to main content

ENGESVANG


Der har længe manglet en legeplads på det grønne område ved kraftvarmeværket i Engesvang i Midtjylland. I slutningen af 2017 fik Ikast-Brande Kommune endelig mulighed for at gøre noget ved sagen, og i juni 2018 blev den nye legeplads så indviet.

Maxplay står bag design og produktion af den nye legeplads, som med sine gennemgående cylinderforme passer perfekt ind i området, der bl.a. er kendetegnet ved de to siloer. Legepladsens hovedattraktion er klart de to tårne med rutsjebaner i forskellige højder, klatrenet og en kroget brandmandsstang. Tårnene er forbundet af en hængebro. Derudover er legepladsen udstyret med balancepæle og -bomme, en stor sansegynge og en sandkasse.

Legepladsens redskaber er primært skabt i det slidstærke robinietræ samt stål, der matcher siloernes rå udtryk. Enkelte redskaber er desuden malet i blå nuancer, ligeledes inspireret af siloerne i baggrunden.

Med legepladsen kommer der endnu mere liv i det grønne område, der jævnligt bruges til afholdelse af markeder og dermed trækker mange folk til – både beboere i området og udefrakommende.

Indvielsen af legepladsen blev dækket af avisen Alt om Ikast-Brande, hvor den lokale byrådspolitiker, Frank Heidemann Sørensen, bl.a. udtalte:

”- Legepladsen er et stort plus for Engesvang. I stedet for en kedelig mark har vi nu en flot legeplads, siger Frank Heidemann.”

Læs hele artiklen her.

Projektdetaljer

KUNDE – Ikast-Brande Kommune
PROJEKTTYPE – Naturlegeplads
PROJEKTANSVARLIG – Maxplay

Få besøg af en konsulent

Udfyld nedenstående, så vender vi tilbage til dig inden for 24 timer.

  Segment


  Haster det, så kontakt os på

  +45 70 20 93 93

  KONTOR DANMARK

  Falkevej 5
  4600 Køge

  T: +45 70 20 93 93
  M: info@maxplay.dk

  PRODUKTION DANMARK

  Hanningvej 65, Isenvad
  7430 Ikast

  T: +45 86 86 10 55

  KONTOR NORGE

  Sundbyveien 90,
  1407 Vinterbro

  T: +47 45 88 66 11
  M: info@maxplay.no

  Maxplay ApS   |   CVR. NR: 38141783   |   Persondatapolitik