Skip to main content

FRITIDSKLUBBEN PUK


FRITIDSKLUBBEN PUK

Hos fritidsklubben PUK i Hornbæk var der et ønske om at skabe et frirum for de lidt større børn. Ungdomsklubben ønskede sig et sted, hvor børn og unge kunne hænge ud med hinanden, træne sammenog spille bold. Derfor installerede Maxplay en kombination af udendørs træningselementer samt en Pannabane, der er leveret af vores Lappset leverandør.

Elementerne er af kraftig kvalitet og kan holde til alt slags vejr og vægt. Der er både reb og ringe, så alle kan lave en god udendørs funktionel træning med masser af muligheder! På jordener der skrevet challenges ned, som kan hjælpe dig i gang med en intensiv træning.

Stedet er også et offentligt samlingspunkt, som indbyder alle til at komme og træne. Det er dermed ikke kun klubbens medlemmer, der kan bruge det udendørs træningspot – alle der har lyst tilet godt sted at træne, er velkomne.

Hvad siger kunden selv?

Hvordan oplevede I samarbejde med Maxplay?

“Vi havde to udbydere og det oplæg I kom med, var flot og professionelt. Jeres tilbud så flot ud og det gav et godt billede af, hvordan tingene skulle se ud.”

Hvad synes I om produkterne?

“Det står rigtigt flot. Det gør det virkelig. Og det var meningen, at de unge kunne bruge området til træning og de mindre aldersgrupper kunne lege med redskaberne. Og det fungerer bare superfint.

Hele området skulle se lidt pænere ud, så borgere i byen også kunne have glæde af det. Vi har haft nogle kedelige episoder med fest om aftenen lige i det område, og det er som om, at stedet nu bliver brugt til træning og leg i stedet for og det er vi jo glade for. Skriften i underlaget står også virkelig flot og det ser super fint ud. Min ide var, at der skulle være rødt underlag, så det passede til bygningen og passede til omgivelserne – og det klarede I også.

I var også fleksible, fordi stedet ikke skulle genere naboer – det løste vi i fællesskab ved, at spejlvende tegningerne, så det ikke kom til at genere nogen beboere. Og ændringerne var intet problem. Håndværkerne, der kom og ordnede alting, fik vi også et rigtig godt forhold til.”

Hvordan synes I, kommunikationen var undevejs i projektet?

“Kommunikationen var super fint – der var rigtig god kommunikation. Jeres konsulent kom ud og præsenterede produktet på eget initiativ og forklarede det hele. Det er vigtigt, at vores medarbejdereogså får en følelse af ejerskab, så det gav mening, at han kom ud og forklarede og gav os et godt indblik.”

Er I tilfredse med resultatet?
“Ja, vi er helt sikkert glade. Mange fortæller, at det er flot og de er glade for det. Det er blevet lidt vores varemærke. Andre institutioner kommer og bruger det som legeplads. Jeg kan godt lide det og det er god kvalitet. Der er også derfor jeg henvendte til jer igen angående en bålplads.”

– Claus Gordon, Leder af PUK

Projektdetaljer

KUNDE – Hornbæk Kommune
PROJEKTTYPE – Sportsplads & Pannabane
PROJEKTANSVARLIG – Søren Mittag

Få besøg af en konsulent

Udfyld nedenstående, så vender vi tilbage til dig inden for 24 timer.

  Segment


  Haster det, så kontakt os på

  +45 70 20 93 93

  KONTOR DANMARK

  Falkevej 5
  4600 Køge

  T: +45 70 20 93 93
  M: info@maxplay.dk

  PRODUKTION DANMARK

  Hanningvej 65, Isenvad
  7430 Ikast

  T: +45 86 86 10 55

  KONTOR NORGE

  Sundbyveien 90,
  1407 Vinterbro

  T: +47 45 88 66 11
  M: info@maxplay.no

  Maxplay ApS   |   CVR. NR: 38141783   |   Persondatapolitik