Skip to main content

Madsbyparken


Det her projekt kom i stand i samarbejde med Fynske Bank Fonden og Monjasa. Madsbyparken har en stor legeplads, som Maxplay også har leveret, men de havde et stort ønske om at udvide, så der også var noget for de større børn. I forlængelse af Tarzanbanen, ønskede Madsbyparken, at der skulle være en aktivitet på et stort grønt område. Da Fynske Bank Fonden gerne ville donere nogle midler til projektet, inviterede Madsbyparken fire legepladsvirksomheder ind, til at lave et godt forslag til området. Maxplay vandt udbuddet, fordi de kom med det forslag, som passede bedst til de aktiviteter, der var i forvejen.

Legepladsern er bestående af 2 tons klatrenet med fire tårne og en trampolin i midten. Kombinationen af disse materialer gør, at det er unikt og den eneste, der eksisterer i verden af sin slags.

Kunden fortæller:

”Samarbejde med Maxplay har været rigtig godt. Der har været en god dialog hele vejen igennem. Der har været god forståelse fra Maxplays side med de udfordringer vi har haft med hensyn til tidshorisonter – det tog lang tid at få en byggetilladelse og derfor havde vi meget kort tid til at lave selve legepladsen, fordi vi havde et ønske om at åbne op inden sæsonen startede, som typisk er omkring påske. Der steppede Maxplay op og gav den fuld gas med at bygge tårnene og samarbejde med vores medarbejdere.

Vores vision for området var, at deet skulle være lidt udfordrende og gerne være rettet mod nogle lidt større børn. Vi har ofte en stor aldersspredning i familierne i Danmark. Så hvis der kommer nogle på 6-7 år, har de ofte storesøskende på 12-13 år, og der er de andre ting vi har at byde ind med, ikke så spændende for den aldersgruppe, så vores vision var at lave et område til dem, hvor de synes, at det ville være fedt at være. Og det oplever vi allerede, at de synes.

Vi har fået en rigtig god respons på området – folk siger at det er virkelig fedt og nu er der noget til de ældre børn. Græsset under området er allerede godt slidt, så det bliver brugt rigtig meget.

Projektdetaljer

KUNDE – Madsbyparken, Fredericia
PROJEKTTYPE – Legeplads fra Cemer
PROJEKTANSVARLIG – Jonas Borring

Få besøg af en konsulent

Udfyld nedenstående, så vender vi tilbage til dig inden for 24 timer.

  Segment


  Haster det, så kontakt os på

  +45 70 20 93 93

  KONTOR DANMARK

  Falkevej 5
  4600 Køge

  T: +45 70 20 93 93
  M: info@maxplay.dk

  PRODUKTION DANMARK

  Hanningvej 65, Isenvad
  7430 Ikast

  T: +45 86 86 10 55

  KONTOR NORGE

  Sundbyveien 90,
  1407 Vinterbro

  T: +47 45 88 66 11
  M: info@maxplay.no

  Maxplay ApS   |   CVR. NR: 38141783   |   Persondatapolitik