SVANEVEJ PRIVATSKOLE

Svanevej Privatskole22
Svanevej Privatskole19
Svanevej Privatskole18
Svanevej Privatskole10
Svanevej Privatskole1
Svanevej Privatskole11
Svanevej Privatskole6
Svanevej Privatskole12
Svanevej Privatskole21
Svanevej Privatskole13
Svanevej Privatskole3
Svanevej Privatskole7
Svanevej Privatskole5
Svanevej Privatskole17
Svanevej Privatskole2
Svanevej Privatskole15
Svanevej Privatskole22 Svanevej Privatskole19 Svanevej Privatskole18 Svanevej Privatskole10 Svanevej Privatskole1 Svanevej Privatskole11 Svanevej Privatskole6 Svanevej Privatskole12 Svanevej Privatskole21 Svanevej Privatskole13 Svanevej Privatskole3 Svanevej Privatskole7 Svanevej Privatskole5 Svanevej Privatskole17 Svanevej Privatskole2 Svanevej Privatskole15

SVANEVEJ PRIVATSKOLE

Hos Svanevej Privatskole havde de brug for et moderne samlingspunkt i form af en ny flot farveindbydende legeplads. Den gamle skolegård bestod af ujævn asfalt og ukrudtplagede gummifliser under klatrestativet. Skolen ønskede nyt underlag og temabaserede elementer, som passede til skolen.

Dertil skabte Maxplay en arkitekttegnet legeplads med helstøbt gummiunderlag, der illustrerer en blå å med grønt græs på begge sider. I åen er der malet svaner, og leder således forældre og børn igennem legepladsen, og markerer vejen indtil skolens hovedindgang. Klatretårnet og stolpegyngen blev leveret af Lappset.

Derudover benyttede vi i Maxplay vores egen leverandør, Noles, til at skabe et stort træskilt udskåret som en svane, som forældre og børn møder på vej ind til skolen. Her står skolens flerfarvede logo ’Svanevej Privatskole’.

Underlaget og skiltet passede tematisk til skolens navn, og er således blevet tænkt ind i et større koncept, som fortæller en historie om Svanevej Privatskole.

Vores konsulent Tobias var forbi til skolens dimission. Her blev det til stor jubel afsløret for skolens elever og forældre, at legepladsen ville blive opført i sommerferien. I August blev legepladsen indviet med musik, kage og saftevand. En pige fra skolen klippede afspærringsbåndet, og indviede herved legepladsen officielt.

Hvad siger kunden selv?

Hvordan oplevede I samarbejde med maxplay?

“Vi hentede tilbud ind fra mange forskellige, og det tilbud matchede mest vores ønsker var Maxplay. Konsulenten, Tobias, virkede meget tillidsfuld og vi følte, at han ville få tingene gjort godt. Så det var helt sikkert konsulentens engagement, der gav os tillid til, at Maxplay forstod hvad vi vores vision var, så der var et match.”

Hvad synes I om legepladsen?

“Produkterne har vi været glade for. Det er legevenligt, børnene bruger det ufatteligt meget og de ældre bruger det meget mere end det gamle. Det var lidt vores idé, at det skulle spænde over en større aldersgruppe, som det gamle ikke gjorde.

Det store Svaneskilt er vi superglade for. Igen var det konsulenten der forstod, at det skulle afspejle skolens navn og det fuglekvarter, som skolen ligger i. Det giver en helhedsforståelse og det er vi glade for.”

Hvordan synes I kommunikationen var undevejs i projektet?

“Kommunikationen med konsulenten var rigtig god.  Han kom op og præsenterede projektet for forældrene og var med til selve indvielsesceremonien – så det var rigtig velfungerende.”

– Jakob Callesen, Konstitueret Skoleleder

Projektdetaljer

KUNDE – Svanevej Privatskole
PROJEKTTYPE – Legeplads
PROJEKTANSVARLIG – Tobias Jørgensen

Få besøg af en konsulent

Udfyld nedenstående og vi vender tilbage til dig indenfor 24 timer.

    Segment


    Haster det, så kontakt os på
    +45 70 20 93 93