Skip to main content

CENTERPARKEN, BRANDE


Vi har puttet limstifter i sandkassen og opfordrer børnene til at lege i en blyantspidser på den nye legeplads i Centerparken i Brande.

Den er god nok. Men bare rolig, Ikast-Brande Kommune skal ikke bekymre sig om klager om fastklistrede børn med spidse hoveder. Skoleredskaberne er nemlig en del af vores plan om at give Centerparken en legeplads, der tager udgangspunkt i dens placering tæt på Brande Bibliotek, hvor leg og læring er i fokus. Vi har derfor leget lidt videre med læring set fra særligt skolebørnenes perspektiv – og her kommer penalhuset og de dertilhørende redskaber ind i billedet.

Derfor kan børnene i Brande nu rutsje ned fra et kæmpe penalhus, gynge under meterhøje farveblyanter, træne balancen på viskelæder, kravle ind i en blyantspidser og servere sandkage på omvendte limstifter.

Legepladsen er produceret i robinietræ – en stærk og smuk træsort, der er særligt kendt for sin holdbarhed. Træets look, enkelte steder malet med røde og hvide farver, går hånd i hånd med Centerparkens rekreative udtryk. Dertil kommer et par velplacerede gule og røde farvestænk, der matcher både kommunens og bibliotekets logo.

Projektdetaljer

KUNDE – Ikast-Brande Kommune
PROJEKTTYPE – Naturlegeplads
PROJEKTANSVARLIG – Maxplay

Få besøk av en konsulent

Fyll ut skjemaet nedenfor, så kommer vi tilbake til deg innen 24 timer.

  Segment

  Haster det, ta kontakt på

  +45 70 20 93 93

  KONTOR DANMARK

  Falkevej 5
  4600 Køge

  T: +45 70 20 93 93
  M: info@maxplay.dk

  PRODUKTION DANMARK

  Hanningvej 65, Isenvad
  7430 Ikast

  T: +45 86 86 10 55

  KONTOR NORGE

  Sundbyveien 90,
  1407 Vinterbro

  T: +47 45 88 66 11
  M: info@maxplay.no

  Maxplay ApS   |   CVR. NR: 38141783   |   Persondatapolitik